Ilinca Vandici şi soţul său, naşi de cununie! Ţinuta excentrică pe care prezentatoarea a purtat-o la nuntă

Publicat pe

În acest weekend, Ilinca Vandici şi soţul său au fost naşi de cununie. Cea care a atras toate privirile a fost frumoasa prezentatoare TV care a îmbrăcat o ţinută deosebită, aşa cum obişnuieşte de fiecare dată.

Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu au fost naşi de cununie pentru prima dată. Chiar dacă n-au făcut încă cununia religioasă, cei doi le-au devenit părinţi spirituali prietenilor lor. Fericitul cuplu a atras toate privirile curioşilor, în special Ilinca Vandici. Ziua, prezentatoarea TV a optat pentru o rochie închisă la culoare cu o pereche de sandale negre, iar părul l-a avut aranjat lejer. Andrei Neacşu a purtat un costum foarte elegant, asortat cu ţinuta soţiei sale.

Vezi si:

Andreea Marin – Primele declaratii dupa ce a fost surprinsa in compania noului iubit

Pe timpul nopţii, Ilinca Vandici a strălucit într-o ţinută semnată de Răzvan Ciobanu, colegul său de la emisiunea „Bravo, ai stil'. Articolul vestimentar a captat privirile. Oufit-ul ei a constat într-o salopetă roşie din dantelă, completat cu o rochie din tulle, de culoare deschisă. Salopeta i-a venit ca turnată pe corpul său bine sculptat.

Pe 15 octombrie, Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu se vor căsători religios şi îşi vor creştina copilul.

Cristina Pîrvu

 

Ilinca Vandici şi soţul său, naşi de cununie! Ţinuta excentrică pe care prezentatoarea a purtat-o la nuntăIlinca Vandici şi soţul său, naşi de cununie! Ţinuta excentrică pe care prezentatoarea a purtat-o la nuntă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter