Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă: „E făcută la comandă, cu influență...”

Publicat pe

Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă. George Simion și iubita sa, Ilinca, își vor uni destinele peste câteva zile. Cei doi se vor căsători într-un peisaj de vis, iar viitoarea soție a politicianului va purta o rochie superbă. Tânăra a povestit chiar ea cum va arăta cea mai specială zi din viața ei, dar și cum va arăta rochia de mireasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă. Liderul AUR este pregătit pentru cea mai specială zi din viața sa. George Simion se va căsători cu aleasa inimii sale, iar marele eveniment se anunță a fi unul extraordinar. Accesul la nuntă se face pe baza de brațară, ci nu de invitație așa cum se obișnuiește. Nunta va avea loc la un resort de lux, iar mireasa va purta o rochie făcută special pentru ea.

Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă: „E făcută la comandă, cu influență...'Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă: „E făcută la comandă, cu influență...'

Pregătirile pentru nuntă sunt în desfășurare, iar George Simion așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va uni destinele cu iubita lui, Ilinca. Liderul AUR face tot posibilul ca evenimentul să fie unul de neuitat pentru viitoarea lui soție. Cei doi vor fi cununați de ÎPS Teodosie, iar la nuntă sunt așteptați mii de invitați.

Citește și: Ce schimbări a făcut George Simion înainte de nunta cu 20.000 de oameni. Are un vals al mirilor atipic!

Citește și:De ce nu merge Diana Șoșoacă la nunta lui George Simion, liderul AUR:” E o nuntă artificială”

Citește și:Justyna, fosta iubită a lui Alex Bodi, este protagonista unor scene fierbinți în filmul erotic „The Next 365 days” cu Michele Morrone

Citește și:Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment.În ce ipostaze au fost surprinse împreună

Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă

George Simion și Ilinca își vor uni destinele pe 27 august. Liderul AUR se asigură ca marele eveniment să fie de neuitat pentru toți invitații, dar mai ales pentru viitoare lui soție. Cei doi vor fi cununați e ÎPS Teodosie, iar accesul la nuntă se face pe bază de brățară. Locația aleasă este una de vis. George Simion a ales un resort de lux de patru stele din Oveșelu. În ceea ce privește rochia de mireasă a Ilincăi Munteanu, aceasta va fi una extraordinară, făcută special pentru ea.

„Voi purta o rochie. Nu o să fie de prinţesă, sirenă, e o rochie pe care mi-am dorit-o, făcută la comandă, cu influență tradițională, din voal, e o rochie foarte frumoasă. Nu e o rochie stil tradiţional complet, este adaptată', a declarat Ilinca pentru România TV.

Ilinca Munteanu: „Este pur și simplu un vis”

Ilinca și George Simion se vor căsători peste câteva zile, iar la nunta lor vor participa mii de invitați. Tânăra este emoționantă și abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă. Ilinca a declarat că este nunta la care a visat întotdeauna.

„Pot să îţi spun două cuvinte şi cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate. Este frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întâmpla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu.

E o nuntă mai mult decât mi-aş fi imaginat într-adevăr, dar e ce îmi doresc acum. O să văd atâţia oameni care ne iubesc, mai mult pe George, dar atâţia care o să fie alături de noi, să ne distrăm, să petrecem, să cântăm. O să avem artişti foarte mulţi, o să fie frumos, cu siguranţă o să vă placă', a mai spus iubita lui George Simion.

Ilinca și George Simion se vor căsători într-un peisaj de vis

Cununia religioasă dintre George Simion și iubita sa va avea loc într-o biserică de lemn, situată la Oveselu, Măciuca. În fața acesteia vor fi așezate mai multe scaune, dar și un leagăn cu flori. Liderul AUR a declarat că își va petrece luna de miere în Maramureș și că a invitat inclusiv colegii de la UDMR.

'Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat.Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele, declara George Simion.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter