Imaginea cu Mihaela Rădulescu pe tanc, la Revoluția din 1989, a făcut senzație în mediul virtual. Cum arăta vedeta la 20 de ani

Publicat pe

O imagine cu Mihaela Rădulescu, din timpul Revoluției, a făcut senzație în mediul virtual. Vedeta avea 20 de ani, era blondă și tunsă periuță. Revista Unica a publicat fotografia rară cu diva de la Monaco.

Imaginea cu Mihaela Rădulescu pe tanc, la Revoluția din 1989, a făcut senzație în mediul virtual. Cum arăta vedeta la 20 de aniImaginea cu Mihaela Rădulescu pe tanc, la Revoluția din 1989, a făcut senzație în mediul virtual. Cum arăta vedeta la 20 de ani

În 1994, din grupul de revoluționari din fotografia cu pricina mai rămăseseră în viață doar doi. Unul dintre supraviețuitori este chiar Mihaela Rădulescu, care pe atunci avea 20 de ani.

La revoluție eram blondă, tunsă periuță', povestea Mihaela Rădulescu despre acea perioadă într-o ediție revistei Unica.

Iar poza cu Mihaela Rădulescu pe tanc a apărut ani de zile în ziarul România Liberă. Vedeta mărturisea că a fost mândră ca la 20 de ani să dea mâna cu președintele țării și să primească certificatul de revoluționar.

„Eram disperată de plăcere, lucram la Guvern, aveam deja banii mei. Îmi făcusem și carte de vizită și scria pe ea Guvernul României. Mi se părea că sunt cea mai grozavă. Primele planuri concrete despre viață mi le-am făcut atunci. Voiam să intru în diplomație. Mă și vedeam ambasadoare. Atât puteam să judec atunci despre diplomație' – povestea Mihaela Rădulescu, în exclusivitate, pentru Revista Unica, ediția din 2003.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter