Îmbracă-te ca un star la Summer Well!

Publicat pe

Atmosfera de vacanţă o vei regăsi în luna august aproape de Bucureşti, la Summer Well, festivalul prezentat de Orange de 6 ani care şi care îţi oferă mai mult decât o serie de concerte. Este ,,un festival ca o vacanță' de la care nu trebuie să lipseşti.

 

În cadrul natural de vacanță pe care îl vei (re) descoperi în parcul Domeniului Știrbey, te vei simţi nu doar ca în vacanţa, dar vei trăi atmosfera marilor festivaluri de muzică din lume.

 

Summer Well începe să devină cunoscut şi prin stilul său boem şi ţinutele hippie purtate de fashionistele care aşteaptă cu mare nerăbdare să-şi etaleze ţinutele inspirate de cele purtate de top modelul brazilian Alessandra Ambrosio la Coachella sau de actriţa britanică Sienna Miller la Glastonbury.

 

Aşadar, ţinuta pentru cele două zile de festival trebuie neapărat să includă rochii hippie, pantaloni scurţi din denim, topuri din dantelă, veste cu franjuri, toate accesorizate cu pălării, ochelari de soare, tatuaje efemere şi multă voie bună.

 

summer-well-290x300

 

Poţi fi la fel de cool precum Kendall Jenner care anul acesta la Coachella a purtat o rochie lungă croşetată, oferind o apariţie foarte apreciată, fără să pară că a depus prea mult efort pentru asta.

 

Sau poţi miza pe un look clasic, precum cel ales de top modelul Cindy Crawford care a combinat o pereche de pantaloni din denim cu o cămaşă colorată, un cardigan cu franjuri şi o pereche de botine.

 

Cu o rochie albă mini, o vestă de inspiraţie etno şi o pereche de botine, Kate Bosworth poate fi vedeta care să te inspire dacă vrei să aduci o notă de eleganţă în ţinuta ta.

 

Summer Well este momentul în care poţi încerca, în sfârşit, o ţinută inspirată de anii 70, la fel cum fac şi celebrităţile la marile festivaluri.

 

Şi la fel ca vedetele tale preferate de la Hollywood care sunt tot mai responsabile în privinţa mediului înconjurător, şi tu vei avea ocazia să petreci 2 zile de neuitat la un festival al erei digitale, extrem de prietenos cu mediul înconjurător. Anul acesta, Summer Well nu se promovează prin intermediul posterelor, adaptând suporturile şi tehnologia folosite la momentul actual.

 

Toate informațiile utile despre festival pot fi găsite în aplicația Summer Well care se poate descărca gratuit din App Store (https://itunes.apple.com/ro/app/summer-well-festival/id1014718559?mt=8), Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.summerwell&hl=en) sau Windows Store (https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/summer-well/9nblggh4vs4g). Biletele pot fi cumpărate direct din aplicație, ai acces exclusiv la I’m with the BAND și găsești programul pe ore al trupelor.

 

Un nou update al aplicației ce va fi realizat înainte de festival va conține informații esențiale legate de brățări, plata la festival, transport, harta festivalului precum și lista detaliată a tuturor activităților fun și locurilor de mâncare și băutură. Astfel, va fi un ghid complet, esențial pentru participanți.

 

Zece trupe vor concerta ca de obicei, în al doilea weekend din august (13 – 14 august). Pe scena Summer Well 2016 vor urca: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS.

 

Pentru mai multe detalii vizitează site-ul:  www.summerwell.ro

 

Îmbracă-te ca un star la Summer Well!Îmbracă-te ca un star la Summer Well!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter