Jojo – Apariţii superbe pentru viitoarea mămică în vacanţa din Italia

Publicat pe

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Jojo s-a bucurat timp de câteva zile de vacanţa mult aşteptată în care a plecat alaturi de familia ei.

 

Jojo este o adevărata fashionistă, iar sarcina nu o împiedică să afişeze cele mai cool look-uri. Bagajul său de vacanţa a fost plin de rochii largi, costume de baie întregi, espadrile şi sandale cu talpa joasă, palării sau ochelari de soare.

 

Jojo şi-a petrecut vacanţa la Mondovi, dar şi la Sanremo, declarându-se îndrăgostită de Italia. „Ma simt binecuvantata aici, in Mondovi, inconjurata de munti si de linistea ce domneste pretutindeni', scria ea pe blog.

 

Jojo îsi doreşte să se întoarca la Sanremo împreună cu Achim şi cu surioara lui, pentru a-i povesti acesteia un moment emoţionant care a avut loc în timpul acestei vacanţe:

 

„Îmi doresc sa venim impreuna peste ani aici si sa ii amintesc de momentul emotionant in care Achim mi-a sarutat burtica si m-a intrebat curios: „Mami, a simțit iubirea?'. Moment in care am constientizat cat de frumos si sincer iubesc copiii si am fost recunoscatoare. M-am simtit binecuvantata sa stiu ca in curand ii voi oferit lui Achim o surioara si sunt sigura ca si el imi va fi recunoscator. Deja este foarte grijuliu cu ea!'

 

Jojo – Apariţii superbe pentru viitoarea mămică în vacanţa din ItaliaJojo – Apariţii superbe pentru viitoarea mămică în vacanţa din Italia
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter