În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț: "Sunt niște oameni..."

Publicat pe

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf. Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a împărțit apropiații în două tabere. În cadrul unui interviu, Andreea Tonciu, fina celor doi, a vorbit despre subiectul actual, dar a precizat și cum se înțelege cu aceștia. Iată declarațiile făcute de fosta asistentă TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și Andrei Niculescu s-au cununat religios în data de 4 septembrie 2016, iar nași le-au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vestea că cei doi divorțează a căzut ca un trăznet pentru focoasa brunetă, dar și pentru soțul ei.

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț: "Sunt niște oameni..."În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț: "Sunt niște oameni..."

Recent, în cadrul unei emisiuni online, fosta asistentă de televiziune a vorbit deschis despre subiectul momentului. De asemenea, aceasta a mai precizat și în ce relații a rămas cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Ce studii are vedeta

Citește și: De ce a decis Andreea Tonciu să vorbească despre infidelitatea tatălui său: „Mai bine să fac de râs, decât să fac rău’

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie, după 14 ani de relație: De ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la o zi după ce a născut. Primele declarații: „În aceste ore nu am făcut altceva decât să…’

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Anamaria Prodan și Reghecampf, în plin proces de divorț

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute foste asistente de televiziune din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă din televiziune, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei Niculescu. Cei doi s-au căsătorit în 2016, iar nașii de cununie au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

După ce s-a aflat că aceștia divorțează după mai mulți ani petrecuți împreună, Andreea Tonciu a avut și o primă reacție și spunea că nu ar fi știut de problemele din relația lor. Recent, invitată la o emisiune, focoasa brunetă a mai mărturisit și în ce relații a rămas cu nașii.

Se pare că, chiar dacă există această situație tensionantă între antrenor și impresară, Andreea ține în continuare legătura cu ei și chiar au o relație foarte bună.

Sunt în relații foarte bune și cu Reghe și cu Ana. Sunt la fel de apropiată de amândoi. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi.”, a spus Andreea Tonciu, la Fiță cu Adiță.

Andreea Tonciu, sfaturi pentru o căsnicie fericită

Printre altele, Andreea Tonciu a mai vorbit și căsnicia ei, dar și cum poți avea o relație bine sudată cu partenerul de viață.

Eu cu soțul meu nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile.Dacă vrea să facă ceva, poate să facă. Îi dau libertate, pe cuvânt. Nu îl controlez în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Să mor eu! Dar știi de ce? Pentru că are patru telefoane, dintre care doar unul este Iphone, iar eu sunt afonă la internet. Pe celelalte trei nu știu să umblu, să fac nimic. Sunt liniștită, pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda 1.Un bărbat dacă vrea să se ducă, se duce cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că ai și cea mai bună femeie lângă tine, cea mai deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală.”, a declarat Andreea Tonciu.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă