În ce relații a rămas Cerasela de la Insula Iubirii cu Rareș, după despărțire. Ce spune despre pozele ei deocheate: „Mă dezbrac de tot, și la propriu, dar și la figurat”

Publicat pe

În ce relații a rămas Cerasela de la Insula Iubirii cu Rareș, după despărțire. Cerasela Iacob este fosta concurentă a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 6. Tânăra a participat alături de Rareș Panțiru, fostul ei iubit. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce s-au întors din Thailanda. Recent, fosta concurentă a dezvăluit cum se înțelege cu Rareș, după despărțire. De asemenea, Cerasela a vorbit și despre Daniel, ispita masculină cu care a creat o conexiune puternică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații a rămas Cerasela de la Insula Iubirii cu Rareș, după despărțire. Cerasela și Rareș s-au despărțit la scurt timp după ce s-au întors de la Insula iubirii. Cei doi și-au testat relația în Thailanda, acolo unde au existat numeroase tentații. Ulterior, Rareș a luat decizia de a se despărțit de iubita lui. La aproape nouă luni de la despărțire, Cerasela a dezvăluit dacă mai păstrează legătura cu fostul iubit.

În ce relații a rămas Cerasela de la Insula Iubirii cu Rareș, după despărțire. Ce spune despre pozele ei deocheate: „Mă dezbrac de tot, și la propriu, dar și la figurat'În ce relații a rămas Cerasela de la Insula Iubirii cu Rareș, după despărțire. Ce spune despre pozele ei deocheate: „Mă dezbrac de tot, și la propriu, dar și la figurat'

Fosta concurentă de la Antena 1 a vorbit despre viața ei personală, dar și cât de multe schimbări au intervenit după ce a participat la Insula Iubirii. Tânăra este mândră de ea și nu mai pune preț pe opiniile oamenilor.

Citește și: Cerasela de la Insula Iubirii a ajuns la psihiatru, după despărțirea de Rareș:”Voiam să-mi iau viața. Acum sunt pe antidepresive

Citește și:Cum arată Cerasela de la Insula Iubirii după despărțirea de Rareș.E transformată total

Citește și:

Ileana Sterp, în lacrimi, în fața fanilor:”Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim. Sper să nu mă criticați”

Citește și: Bursucu se însoară! În sfârșit, i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale:”Când te-a cerut, nimic nu mai contează”

În ce relații a rămas Cerasela de la Insula Iubirii cu Rareș, după despărțire

Cerasela Iacob a trecut printr-o perioadă dificilă după ce s-a despărțit de Rareș, fostul ei iubit. Cei doi au participat împreună la Insula iubirii, sezonul 6, iar la scurt timp după ce au revenit în România s-au despărțit. Cerasela pare că a trecut peste despărțirea de Rareș și se simte bine. Aceasta postează imagini deocheate pe rețelele de socializare și este mândră de ea. În ceea ce privește relația cu Rareț, Cerasela a mărturisit că nu mai păstrează legătura cu el.

Între mine și Rareș nu mai există acum niciun fel de relație. Eu îl respect, îi mulțumesc mult pentru tot și sper, din tot sufletul meu, să fie fericit. Daniel îmi e prieten și ne permitem anumite glume pentru că avem multe lucruri în comun. El mi-a fost aproape și în emisiune și după ce Rareș s-a despărțit de mine, atunci când am avut crize de plâns. Mi-a dat sfaturi bune.„, a spus Cerasela pentru fanatik.ro.

Cerasela: „Mă dezbrac de tot, și la propriu, dar și la figurat”

Cerasela declara în timpul emisiunii că nu are încredere în ea, dar acum viața ei s-a schimbat. Fosta concurentă a devenit o femeie lipsită de inhibiții și pozează fără rețineri pe rețelele de socializare. Aceasta a declarat că nu mai are probleme să renunțe la haine în fața camerelor.

„Eu sunt o femeie curajoasă. Sunt o femeie puternică, dar nu mă consideram o femeie frumoasă, Mereu mi-am dorit să mă văd frumoasă. Îmi place să pozez! În fața camerelor mă dezbrac de tot, și la propriu, dar și la figurat. Acum conștientizez cum arăt datorită ședințelor foto și nu mă ascund cu nimic. Sunt transparentă și nu mă interesează deloc părerea lumii.Dacă mie îmi place o anumită poză și am și un mesaj, îl voi posta indiferent dacă sunt goală sau nemachiată', a mai adăugat Cerasela.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii nu este implicată într-o altă relație

În ceea ce privește viața ei amoroasă, Cerasela a declarat că este singură și a precizat ce calități trebuie să îndeplinească bărbatul care o va cuceri.

„În prezent sunt într-o relație cu mine. E timpul meu cu mine, mă vindec de tot trecutul, mă cunosc și mă iubesc așa cum sunt. Bărbatul meu trebuie să fie sincer!Să se cunoască bine, bine, să știe ce își dorește, să aibă un job serios și stabil, să își dorească o familie, minim 2 copilași, să meargă la sală, să aibă o doză de nebunie, dar să fie și serios. Să fie bărbat puternic!  Aspectul fizic e discutabil… sufletul mă interesează cel mai mult. Trebuie să știe să-mi ofere liniște, protecție, iubire caldă.Pentru a mă cuceri, un bărbat trebuie să fie, în două cuvinte, natural și sincer', a completat Cerasela.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter