În ce scandaluri a fost implicat Costin Mărculescu. S-a certat cu Ștefan Bănică Jr. și cu Oana Zăvoranu

Publicat pe

Costin Mărculescu a fost implicat în cateva scandaluri de-a lungul timpului. Vestea că el a murit a luat prin surprindere pe toată lumea. Actorul era foarte tânăr și nimeni nu se aștepta la o astfel de veste. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în cadă, miercuri seară. El s-a remarcat în spațiul public nu doar prin talentul său, ci și prin declarațiile tăioase la adresa diferitelor vedete.

Scandal cu Ștefan Bănică Jr. 

Costin Mărculescu a luat foc atunci când Ștefan Bănică Jr. A postat pe Facebook un mesaj la adresa Tamarei Buciuceanu. 

Cântărețul a scris: „a murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea.'

A urmat replica lui Costin Mărculescu: „Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..'.

Anterior, Costin Mărculescu a postat pe Facebook o imagine din filmul „Liceenii', în care apărea alături de regretata actriță:

„Astăzi a plecat dintre noi .nu am cuvinte…….Eu cu celebra actriță TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ în fabulosul film LICEENII în 1986. Tovarășa profesoară dați–mi broaștele înapoi….. Atăt…..Dumnezeu să o odihnească în pace' , a transmis Mărculescu.

Ștefan Bănică Jr. i-a transmis lui Costin Mărculescu că îl va da în judecată dacă îi mai pomenește numele. Și Costin Mărculescu a continuat seria replicilor tăioase la adresa artistului, după moartea Cristinei Țopescu.

Mărculescu povestea, pe Facebook, faptul că fiica lui Cristian Țopescu era bătută de Ștefan Bănică, pe vremea când se aflau într-o relație.

„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții', a scris Mărculescu pe Facebook.

Mărculescu s-a certat și cu Mărioara Zăvoranu. 

Costin Mărculescu a susținut că Oana s-a împăcat cu mama ei doar pentru bani.

„De ce i-ai spus Oanei că e c***ă?', a fost una dintre replicile Mărioarei.

„Am spus asta acum un an. În DEX scrie că aşa se cheamă o femeie care duce o viaţă destrăbălată sau comite adulter', i-a răspuns acesta. 

În ce scandaluri a fost implicat Costin Mărculescu. S-a certat cu Ștefan Bănică Jr. și cu Oana ZăvoranuÎn ce scandaluri a fost implicat Costin Mărculescu. S-a certat cu Ștefan Bănică Jr. și cu Oana Zăvoranu

În 2014, Oana l-a acuzat pe Costin Mărculescu de faptul că o vorbește de rău, numindu-l alcoolic.

„M-a făcut albie de porci, iar eu am făcut greşeala să-l primesc în casă şi nu am mai scăpat de el. Era ca o sugativă, tot ce primea alcool el a băut şi după a pus apă în sticlă. Mi-a băut şi spirtul', spunea, printre altele, Oana Zăvoranu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter