Olivia Steer îl atacă pe Klaus Iohannis, pentru măsurile care vor fi luate după 15 iunie: „Ceaușescu doi”

Publicat pe

Olivia Steer este nemulțumită privind declarațiile președintelui Klaus Iohannis despre măsurile care se vor lua în România, începând cu 15 iunie. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

 Vedeta avut o postare dură după ce Klaus Iohannis a ieșit public și a susținut că starea de alertă trebuie menținută și după 15 iunie. 'Klaus, tu ești pentru noi Ceaușescu doi!', este mesajul postat pe pagina sa de socializare de Olivia Steer.

Olivia Steer a declarat că reprezintă un adevărat genocid măsurile luate de Guvernul Orban pentru combaterea epidemiei de coronavirus, mai exact închiderea în case a românilor. 

Soția lui Andi Moisescu a răbufnit însă când a venit vorba despre un eventual vaccin împotriva coronavirusului care ar fi obligatoriu. 

'Și, după multe glume proaste despre tăierea dreptului la educație și anihilarea dreptului la liberă circulație, despre suspendarea dreptului la sănătate și anularea dreptului la proprietate și viață privată, despre căsăpirea dreptului la libertate religioasa și sistarea dreptului la liberă exprimare, culmea abuzului și-a prostiei instituționalizate a fost rostită și ea avea legătură – nimănui nu i-a venit să creadă! – cu accesul pe terasele și grădinile de vară. Atunci, spune povestea, s-a auzit un fabulos rîs cosmic, venit firește de unde altundeva decît de sus, care a înghețat de groază miniștri și secretari de stat, pe președintele țării și pe toți consilierii săi, iar figurile lor pietrificate la propriu au fost luate pe sus cu basculantele și împrăștiate prin parcurile din Capitală, în Piata Unirii și în fața Palatului Victoria, la intrarea în Palatul Cotroceni și a școlilor de stat, dar și în dreptul WC-urilor publice și al berăriilor de cartier, pentru ca nimeni niciodată să nu uite de ce-i în stare Dumnezeu, cînd se îngroașă gluma!', este o altă postare recentă a Oliviei Steer despre măsurile impuse de autorități.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, într-o declarație susținută în urmă cu două zile, noi măsuri de relaxare după 15 iunie

'Am luat în discuție necesitatea prelungirii strării de alertă. Având în vedere că în ultima vreme numărul de noi îmbolnăviri nu a crescut semnificativ, dar nici scăzut semnificativ, considerăm că e posibil să continuăm cu noi măsuri de relaxare, adică unele restricții care sunt acum în vigoare nu vor mai fi după 15 iunie.

Olivia Steer îl atacă pe Klaus Iohannis, pentru măsurile care vor fi luate după 15 iunie: „Ceaușescu doi'Olivia Steer îl atacă pe Klaus Iohannis, pentru măsurile care vor fi luate după 15 iunie: „Ceaușescu doi'

După 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private – nu publice, private – cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50, dacă vor avea loc în exterior', a declarat șeful statului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter