În ce stare au fost găsite animalele Cristinei Țopescu, după ce au stat singure mai bine de două săptămâni

Publicat pe

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Prezentatoarea tv a fost găsită fără suflare în locuința ei, duminică seara. O mare iubitoare de animale, aceasta avea mai mulți câini la proprietatea sa de la Otopeni.

În ce stare au fost găsite animalele Cristinei Țopescu, după ce au stat singure mai bine de două săptămâniÎn ce stare au fost găsite animalele Cristinei Țopescu, după ce au stat singure mai bine de două săptămâni

Primele informații difuzate de televiziuni susțineau că unii dintre câinii cunoscutei realizatoare TV ar fi fost, de asemenea, găsiți morți, în interiorul locuinței.

Marius Chircă, fondator al Asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola, prieten cu Cristina, s-a dus de urgență la Otopeni, la aflarea veștii.

El a precizat că toate animalele au fost găsite în viață și că un singur câine, care se afla sub tratament, era mai slăbit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

'Au avut cu siguranță apă la dispoziție și s-au descurcat, au reușit să spargă un sac mare de boabe din care s-au hrănit', a explicat Marius Chircă, potrivit Libertatea.

Deja vecinii au preluat 3 câini, iar ceilalți au ajuns la asociația ARCA, în grija lui Kuki Bărbuceanu, cunoscut publicului în special pentru îndelunga sa activitate la Vier Pfoten România.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 ani. Vedeta TV a fost găsită decedată duminică seara, în locuința sa din Otopeni, de polițiști, alertați de o vecină. Cristina Țopescu nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie 2019, iar vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter