Femeia care a anunțat la 112 dispariția Cristinei Țopescu rupe tăcerea: ”S-a mai întâmplat asta”

Publicat pe

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă, mai ales că nimeni nu știa că aceasta ar fi suferit de vreo boală. Cauza morții nu a fost făcută încă publică, însă, noi detalii ies la iveală, după dispariția unuia dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran.

Femeia care a anunțat la 112 dispariția Cristinei Țopescu rupe tăcerea: 'S-a mai întâmplat asta'Femeia care a anunțat la 112 dispariția Cristinei Țopescu rupe tăcerea: 'S-a mai întâmplat asta'

Diana Maria susține că este vecina care a sunat, duminică seara, la 112 pentru a anunța dispariția Cristinei Țopescu. Femeia a postat, în această dimineață, un mesaj pe pagina de socializare a jurnalistei.

Diana Maria spune că este administrator al paginii de Facebook a Cristinei Țopescu, vecină și prietenă cu jurnalista.

 „Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Țopescu, în urmă cu câțiva ani. Cristina care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!', a scris femeia, potrivit Libertatea.

Vecina Cristinei Țopescu spune că a sunat atât de târziu la 112 pentru că prezentatoarea tv avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă și să nu sune.

'Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim. Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris', mai scrie aceasta. În încheierea mesajului care însoțește o captură de ecran în care se vede cum a fost realizat un apel de 3 minute și 18 secunde la 112 la ora 21:12 minute, Diana Maria înseamnă pe toată lumea la decență.

 'Nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul', se mai arată în mesajul de pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter