Prin ce a trecut Cristina Țopescu în relația de 5 ani cu Ștefan Bănică: ”Amenința, făcea crize de gelozie urâte. Îmi spunea că mă omoară”

Publicat pe

La începutul anilor `90, Cristina Țopescu și Ștefan Bănică au trăiat o poveste de dragoste pasională. Relația lor a ajuns în niște puncte în chiar nu și-ar fi imaginat nimeni. Jurnalista povestea cum iubitul ei o amenința cu un cuțit ca să se întoarcă acasă.

Pe cât de mare a fost dragostea dintre ei, pe atât de mari erau geloziile și amenințările. Fiica regretatului Cristian Țopescu a povestit cum Ștefan Bănică, iubitul ei la vremea respectivă, a amenințat-o cu un cuțit.

Relația lor a durat cinci ani și a fost plină de episoade cutremurătoare. Cristina Țopescu a fost singura femeie din viața lui Ștefan Bănică Jr, care a vorbit despre comportamentul său agresiv.

„Ştefan Bănică e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă', povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

Chiar dacă au avut o relație plină de momente tensionate, Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit enorm. Jurnalista a povestit în urmă cu ceva timp că artistul o iubea nespus, însă nu s-au înțeles. Cristina Țopescu a mărturisit că Ștefan Bănică va avea întotdeauna un loc special în inima ei.

'Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubită atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. A fost o poveste pasională. Va rămâne un om special în sufletul meu', povestea Cristina Topescu în urmă cu șase ani la Draga mea prietena’, Kanal D.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter