Prin ce a trecut Cristina Țopescu în relația de 5 ani cu Ștefan Bănică: ”Amenința, făcea crize de gelozie urâte. Îmi spunea că mă omoară”

Publicat pe

La începutul anilor `90, Cristina Țopescu și Ștefan Bănică au trăiat o poveste de dragoste pasională. Relația lor a ajuns în niște puncte în chiar nu și-ar fi imaginat nimeni. Jurnalista povestea cum iubitul ei o amenința cu un cuțit ca să se întoarcă acasă.

Pe cât de mare a fost dragostea dintre ei, pe atât de mari erau geloziile și amenințările. Fiica regretatului Cristian Țopescu a povestit cum Ștefan Bănică, iubitul ei la vremea respectivă, a amenințat-o cu un cuțit.

Relația lor a durat cinci ani și a fost plină de episoade cutremurătoare. Cristina Țopescu a fost singura femeie din viața lui Ștefan Bănică Jr, care a vorbit despre comportamentul său agresiv.

„Ştefan Bănică e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă', povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

Chiar dacă au avut o relație plină de momente tensionate, Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit enorm. Jurnalista a povestit în urmă cu ceva timp că artistul o iubea nespus, însă nu s-au înțeles. Cristina Țopescu a mărturisit că Ștefan Bănică va avea întotdeauna un loc special în inima ei.

'Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubită atunci. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. A fost o poveste pasională. Va rămâne un om special în sufletul meu', povestea Cristina Topescu în urmă cu șase ani la Draga mea prietena’, Kanal D.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

FOTO: Facebook

Prin ce a trecut Cristina Țopescu în relația de 5 ani cu Ștefan Bănică: 'Amenința, făcea crize de gelozie urâte. Îmi spunea că mă omoară'Prin ce a trecut Cristina Țopescu în relația de 5 ani cu Ștefan Bănică: 'Amenința, făcea crize de gelozie urâte. Îmi spunea că mă omoară'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter