(P) Cum să-ți transformi ușor locuința în casa visurilor tale

Publicat pe

Fiindcă vrei să obții ce este mai bun de la viață și fiindcă lupți pentru îndeplinirea viselor tale, acest articol ți se dedică. Ține de partea practică, mai puțin visătoare, dar este despre sugestii și idei pentru ca tu să beneficiezi de pe urma muncii specialiștilor de o casă spațioasă și primitoare, așa cum ți-o dorești.

Casa spațioasă cu puțină mobilă se lasă

Dacă locuiești la casă și mobila din ea are un istoric pentru tine și poate și o însemnătate de ordin emoțional, poate că este bine să apelezi la ajutorul unui specialist în amenajări interioare care să pună în acord mobila din casă cu ce îți dorești tu ca stil de amenajare. 

Cel mai probabil îți dorești o casă mai spațioasă iar acest lucru implică mai puțină mobilă, mai multă lumină naturală, mai multe oglinzi care să reflecte lumina și să creeze impresia de spațiu și mai sunt anumite idei inclusiv apropo de trasarea unor linii care să delimiteze mai bine spațiile între ele.

În multe cazuri, ce stă în calea planului de amenajare interioară este tocmai faptul că unele locuri din casă sunt mai reci, altele sunt mai calde, într-un colț apare mucegaiul, în altul peretele este umed și așa mai departe. Aceste aspecte neplăcute pot fi rezolvate apelând la ajutorul firmei Isoterm, care vine și aplică un strat de izolație de calitate iar toate problemele legate de confortul termic, confortul fonic și umezeală dispar.

Casa primitoare este izolată bine tare

Dacă dorești cu adevărat să te simți foarte bine în casa ta, este cazul să o renovezi deci să îi îmbunătățești performanțele ca sistem, fiindcă orice imobil este un sistem în care căldura, apa caldă, centrala temică și până și indicele de pierdere de căldură sunt elemente esențiale în analiza casei. 

Decât cu centrala termică dată mai mereu la maxim și cu aparatul de aer condiționat, de asemenea, suprautilizat, mai bine iei măsuri contra risipei și aplici o izolație care să păstreze constantă și uniformă temperatura în casă și care să elimine umezeala și pleiada de probleme care apar din cauza ei și care pe deasupra să izoleze și fonic. 

Este ideal așadar să apelezi la specialiștii de la Isoterm pentru a îți izola casa. Ce material izolator să fie folosit? Alegerea potrivită constă în izolații din spumă poliuretanică, așadar materialul minune utilizat din ce în ce mai des de profesioniștii în construcții și renovări.

Iar dacă soțul, iubitul sau în general bărbații din viața ta, fie fratele, fie tatăl și așa mai departe știu să pomenească numai de vata minerală sau de plăcile de polistiren, le poți spune să ia în considerare și spuma poliuretanică. Ei vor rămâne impresionați de ceea ce știi și cu siguranță îți vor da dreptate.

Alege să îți iubești casa și să fii fericită acasă la tine! Luptă pentru casa visurilor tale și apelează la profesioniști care să o transforme în bine și să o facă așa cum ți-ai dorit dintotdeauna: spațioasă, primitoare și – reține – economică apropo de energia consumată lună de lună.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter