Cristina Țopescu a lipsit zile bune de la muncă, de la Ministerul Sănătății. Nimeni nu s-a interesat de absența ei

Publicat pe

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, lăsând în sufletele tuturor celor pe care i-a cunoscut, un gol imens. Până acum, nu se știe cauza morții prezentatoarei tv.

Cristina Țopescu a lipsit zile bune de la muncă, de la Ministerul Sănătății. Nimeni nu s-a interesat de absența eiCristina Țopescu a lipsit zile bune de la muncă, de la Ministerul Sănătății. Nimeni nu s-a interesat de absența ei

Cristina nu mai fusese văzută de prieteni sau de cunoștințe din perioada Crăciunului, iar vecinii au devenit îngrijorați și au alertat poliția.

Cristina Țopescu a murit iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit în locuința pe care o împărțea cu mai multe patrupede, pe care Cristina le iubea ca pe copiii ei.

Ultima ei postare pe Facebook a fost pe 26 decembrie anul trecut și era, de fapt, o distribuire a unui discurs al Papei Francisc, care îi îndemna pe oameni să fie blânzi cu animalele.  Ultima zi în care a folosit telefonul mobil pare a fi 28 decembrie 2019.

'Urmează să se efectueze o expertiză medico-legală. Cercetările sunt continuare în cadrul unui dosar penal', a anunțat Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, potrivit Libertatea.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, invitat în ultima emisiune a Cristinei Țopescu, a vorbit cu Adriana Nedelea despre contractul pe care prezentatoarea TV îl avea cu Ministerul Sănătății și faptul că nu se știa la locul de muncă de dispariția acesteia.

„Contractul de consilier în Ministerul Sănătății presupune o prezență zilnică la muncă', spune Vlad Voiculescu care adaugă că 'Există o condică de prezență pe care o semnezi atunci când vii la muncă'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter