Cristina Țopescu suferea de depresie. Monica Pop a făcut dezvăluiri neașteptate, după moartea jurnalistei: ”Am mers cu ea la spital”

Publicat pe

Puțini știau că jurnalista Cristina Țopescu suferea de depresia. Prietena ei, medicul Monica Pop, a povestit ce se întâmpla cu aceasta înainte să moară. Fosta realizatoare TV a mers și la psiholog pentru a-și rezolva problema.

După moartea tatălui său, Cristina Țopescu a intrat în depresie și a apelat la psiholog pentru a o ajuta a trece peste acest episod urât din viața ei. Medicul Monica Pop a povestit că obișnuiau să iasă împreună și mergeau la cinematograf.

Cristina Țopescu iubea foarte mult animalele, iar după ce tatăl său s-a stins din viață, doi câini i-au murit. Jurnalista suferea cumplit după fiecare pierdere.

'As fi vrut sa nu am ocazia niciodata sa vorbesc despre asa. Cand a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. In aceeasi perioada a mai pierdut si doi caini. Cristina era o singuratica, asa a fost dintotdeauna. Are doi frati, care nu stau in Bucuresti, mama care sta in Germania. A fost prima data cand nu mi-a raspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Craciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatalui sau. Am mers cu ea la spital de cateva ori, cand era internat domnul Topescu, el se bucura foarte mult cand o vedea. Am fost de cateva ori la cinematograf împreuna, ea alegea intotdeauna filmul si avea alegeri foarte placute. Ea era o artista in felul ei', a declarat Monica Pop, în direct la România TV.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

FOTO: Facebook

Cristina Țopescu suferea de depresie. Monica Pop a făcut dezvăluiri neașteptate, după moartea jurnalistei: 'Am mers cu ea la spital'Cristina Țopescu suferea de depresie. Monica Pop a făcut dezvăluiri neașteptate, după moartea jurnalistei: 'Am mers cu ea la spital'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter