Ultima dorință a Cristinei Țopescu. A murit înainte de a-și îndeplini visul

Publicat pe

Vestea că a murit Cristina Țopescu a venit ca un șoc pentru toți cei care au cunoscut și au iubit-o. Jurnalista avea o ultima dorință, însă nu a mai apucat să-și îndeplinească visul.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani și a avut o ultimă dorință pe care nu a mai reușit să și-o îndeplinească. Fiica regretatului Cristian Țopescu își dorea să se mute într-un sat săsesc din Transilvania.

Rareș Bogdan a povestit că buna lui prietenă și-ar fi dorit să se mute din București și să ia cu ea toate animalele pe care le avea.

'Visa, mi-a dezvăluit, să își cumpere o căsuța într-un sat săsesc din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei pe care îi iubea și îi îngrijea. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă din Pipera, București, asta după ce vecinii au sesizat că în ultimele zile nu a mai fost văzută nicio mișcare in casă și curtea să iar mașină nu a mai fost mișcată', a dezvăluit Rareș Bogdan.

Citește și: Ce frumoasă era Cristina Țopescu în tinerețe! A fost mereu curtată de bărbați, dar a preferat să nu se căsătorească

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

Citește și: Drama cumplită a regretatei Cristina Țopescu. Jurnalista a trăit patru luni de Iad în închisorile comuniste: „Mi s-a plimbat puşca pe gât…'

FOTO: Facebook

Ultima dorință a Cristinei Țopescu. A murit înainte de a-și îndeplini visulUltima dorință a Cristinei Țopescu. A murit înainte de a-și îndeplini visul
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter