Cum arată fiul rapperului Drake! E adorabil: leit tatăl lui, doar că e blond și are ochii albaștri

Publicat pe

Faimosul rapper Drake și-a lăsat recent mască fanii, după ce a publicat pe contul său de socializare câteva fotografii cu fiul său. Puștiul, care nu întâmplător poartă numele Adonis, seamănă foarte bine cu tatăl său, doar că nu este de culoare. Ba chiar este mai blond decât copiii nordicilor!

După ce a fost implicat, de-a lungul timpului, în relații romantice cu J. Lo, Rihanna, Serena Williams și Taylor Swift, iată că, Drake, „băiatul rău al rapului”, s-a transformat într-un adevărat familist… La doar câteva săptămâni după ce Drake i-a spus iubitei sale, Sophie Brussaux, pentru prima oară în public, „mama fiului meu”, rapperul din Toronto a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii cu fiul lor în vârstă de 2 ani, Adonis.

Fiul lui Drake seamănă cu bunica lui

Până acum, după modelul altor vedete, rapperul a postat pe Instagram fotografii în care apăreau doar mânuțele sau doar piciorușele bebelușului, așa că fanii artistului au fost literalmente șocați la vederea băiețelului. Adonis are un păr inelat de culoarea spicelor de grâu și ochi de culoarea cerului, asta în condițiile în care și mama lui, Sophie, este tot brunetă.

Aflat în izolare, Drake a profitat pentru a petrece mai mult timp alături de partenera și de fiul său, drept urmare s-a gândit să-și surprindă fanii cu niște fotografii. Și a reușit, într-adevăr! Cu toate acestea, admiratorii rapperului au constatat imediat că, deși blond cu ochi albaștri, micul Adonis îi seamănă totuși tatălui său. De unde atunci această înfățișare neobișnuită? Tot fanii artistului au găsit explicația. Mama rapperului este blondă, iar nepotul ei îi seamănă, de asemenea, foarte bine.

Cum arată fiul rapperului Drake! E adorabil: leit tatăl lui, doar că e blond și are ochii albaștriCum arată fiul rapperului Drake! E adorabil: leit tatăl lui, doar că e blond și are ochii albaștri

Foto: Hepta, Instagram, Twitter

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter