Informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: "Se chinuie să își îmbunătățească starea"

Publicat pe

Michael Schumacher luptă de ani de zile să revină la viața normală pe care o ducea înainte de accidentul neplăcut suferit la schi. Conform spuselor unui apropiat al familiei, el încearcă să își îmbunătățească starea. 

Conform spuselor lui Jean Todt, directorul companiei Ferrari, Michael Schumacher se chinuie să îşi îmbunătăţească starea. Directorul are o relație apropiată cu familia fostului pilot.

„Michael se chinuie să îşi îmbunătăţească starea, în fiecare zi şi trebuie să îl ajutăm în această luptă. Trebuie să o sprijinim şi pe soţia lui, Corinna, care este o persoană minunată, care are grijă de familie şi de copii. Suntem în contact permanent cu el şi cu familia sa. (…)

Cu toţii respectăm dorinţa lui Schumacher. El nu a vorbit niciodată despre el, nu a arătat niciodată fotografii cu copiii săi. Sper ca, într-o zi, să pot merge cu Michael la o cursă”, a spus Jean Todt.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui grav accident, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. Acesta nu mai are o viață normală de atunci, face tratament la domiciliu.

Informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: "Se chinuie să își îmbunătățească starea"Informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: "Se chinuie să își îmbunătățească starea"

Primele declarații ale soției lui Michael Schumacher: 'Nu va renunţa niciodată'

„Cu toții știm că Michael este un luptător. Aș vrea să îți mulțumesc sincer pentru mesaj și drăguțul cadou care ne va ajuta în aceste clipe dificile. Este bine să primești atât de multe gânduri bune și alte cuvinte bine-intenționate, ce reprezintă un mare suport pentru familia noastră”, au fost cuvintele transmise de Corinna Schumacher.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter