Inna are o avere impresionantă. Câți bani a câștigat până acum

Publicat pe

Inna este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. S-a lansat în 2008, cu piesa „Hot', care i-a adus succes atât în România, cât și peste hotare. La scurt timp, cântăreața a început să susțină concerte și în afara țării, iar asta a adus și un venit considerabil. Iată câți bani are acum vedeta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Alexandra Apostoleanu sau Inna, așa cum o știu fanii, s-a născut în data de 16 octombrie 1986. Numele său de scenă- Inna, a fost ales de bunicul său care o alinta așa, iar ulterior ea a hotărât ca acesta să fie pseudonimul său.

A debutat în muzică în 2008, cu piesa Hot, care a devenit hit la puțin timp după ce a apărut. În aprilie 2009, „Hot' a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună piesă internațională' în cadrul ceremoniei Premiilor Eska. Ulterior, artista a urcat pe scena festivalului Ema Eska și a interpretat piesa, alături de cele mai sonore nume de artiști din lume.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric:’Nu am mers pe rațiune’. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Inna și Deliric, gesturi tandre, în public.Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți

Citește și: Andreea Mantea revine la TV.Ce emisiune va prezenta

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației:„Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas/ EXCLUSIV

Inna are o avere impresionantă

Anii au trecut și artista a reușit să susțină concerte în afara țării și să-și formeze un public și acolo. Cu toate acestea, cu cât Inna devenea mai cunoscută, suma pe care o cerea pe un concert devenea mai mare. Astfel, aceasta a strâns o avere impresionantă până la 34 de ani.

Potrivit WOWbiz, vedeta ocupă un loc foarte bun în topul vedetelor cu cei mai mulți bani. Interpreta ar fi reușit chiar să îl detroneze pe fostul tenismen Ilie Năstase. Pe site-ul CelebrityNetWorth se arată faptul că Inna ar avea o avere estimată la 20 de milioane de dolari.

Cântăreața se iubește cu Deliric

Inna trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Deliric. În cadrului interviu, bruneta a făcut primele declarații despre relația ei.

„Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare', declara artista pentru VIVA.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter