Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia: „Ne place să trăim periculos”

Publicat pe

Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia. Emily Burghelea urmează să devină mămică pentru a doua oară. Mai este extrem de puțin până când vedeta își va ține bebelușul în brațe. Însă, pentru că urmează, totuși, o perioadă destul de solicitantă, aceasta a decis să petreacă câteva momente de relaxare. Astfel, și-a luat familia și a plecat în vacanță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia. Emily Burghelea este una dintre cele mai apreciate personaje din showbiz-ul românesc. A devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Bravo, ai Stil!, difuzată la Kanal D. Ulterior, a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune, cel mai recent fiind cel de la Pro TV, emisiunea Vorbește lumea. Totodată, în luna august, vedeta anunța că este însărcinată pentru a doua oară.

Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia: „Ne place să trăim periculos'Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia: „Ne place să trăim periculos'

Recent, Emily Burghelea a anunțat că urmează să devină mămică a doua oară și, de data aceasta, va avea un băiețel. Deși mai are doar câteva săptămâni până când va aduce bebelușul pe lume, aceasta a decis că are nevoie de relaxare. Astfel, a decis să plece într-o vacanță cu familia sa.

Citește și: Fiica lui Emily Burghelea s-a accidentat la grădiniță:'S-a lovit destul de tare la cap'. Dar altceva o îngrijorează pe vedetă

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate’

Citește și: Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez:„Atunci vor fi prezenți și…’

Citește și: Andreea Bălan, despre căsătorie, după divorțul de George Burcea:„Nu se știe niciodată. Viața este imprevizibilă’

Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia

Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Emily Burghelea a scris că va pleca într-o vacanță cu soțul ei, Andrei, dar și cu micuța Amedea.

Plecăm în vacanță în formulă completă! Să înceapă aventura! Cine ghicește primul destinația?! Când ne întoarcem, camera copiilor va fi gata, problemele cu inundațiile vor fi rezolvate, iar noi vom putea să începem să ne pregătim cum se cuvine pentru venirea pe lume a noului membru al familiei!

Călătoriile în cel de-al treilea trimestru de sarcină sunt aparent, preferatele mele! Dacă am făcut nebunia asta însărcinată cu Amedea, nu puteam să nu repetăm experiența și acum, însărcinată cu băiețelul nostru!

Ne place să trăim periculos! Nu vor fi probleme, am acordul medicului pentru zbor și bebe mai are de stat în burtică deci totul o să fie bine!

Tot ce-mi doresc este ca Amedea să aibă parte de o experiență cât mai frumoasă, să experimenteze, să exploreze! A mers cu noi peste tot de când s-a născut și sinceră să fiu nu aș fi putut să plec fără ea! Nu m-aș fi simțit completă, nu cred că aș fi putut să mă relaxez… Plecăm cu toții și o să fie cu siguranță o experiență pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru bebe din burtică! Urați-ne succes, și drum bun! Love you.„, a scris Emily Burghelea.

Emily Burghelea va avea un băiețel

După luni de așteptare, Emily Burghelea, fiica și partenerul ei de viață, au aflat sexul celui de al doilea bebeluș pe care-l poartă în pântece. Bucuria, emoția și suspansul au fost cuvintele care au descris ziua pentru cei 3, și nu numai. 

„O să avem un băiețel’, a scris aceasta pe contul de Instagram.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter