Întâlnire emoționantă între Vulpița și fiica ei! Veronica nu și-a mai văzut copilul de câteva luni

Publicat pe

Dat fiind că a devenit „vedetă de televiziune”, Vulpița a stat departe multă vreme de fiica ei și a lui Viorel. Iată cum a decurs întâlnirea mamă-fiică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De 4 luni, Vulpița, aka Veronica, este zilnic la televizor, povestea tinerei de 21 de ani din Blăgești transformându-se într-o adevărată telelnovelă… Drept urmare, atât tânăra mamă, cât și soțul ei, Viorel, nu și-au mai văzut fiica, pe micuța Maria, de multă vreme. De 1 iunie însă, mama i-a făcut o surpriză fetiței sale, pe care a răsfățat-o din plin…

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

În timp ce părinții ei s-au mutat la București, unde „performează” 4 zile pe săptămână la Acces direct, Maria, fiica lor în vârstă de 4 ani, rămasă în grija bunicilor, le duce dorul părinților ei… Vulpița și Viorel s-au schimbat mult, s-au emancipat, scot videoclipuri de succes pe bandă rulantă, iar certurile lor domestice furnizeză o audiență greu de imaginat, așa că este greu de crezut că se vor întoarce curând în satul natal.

Întâlnire emoționantă între Vulpița și fiica ei! Veronica nu și-a mai văzut copilul de câteva luniÎntâlnire emoționantă între Vulpița și fiica ei! Veronica nu și-a mai văzut copilul de câteva luni

Veronica și-a răsfățat fetița de 1 Iunie

Totuși, dorul de fetiță a învins, așa că Veronica s-a întors ieri acasă, pentru a o vedea pe Maria, căreia i-a adus multe cadouri. În dreptul imaginii pe care a postat-o pe contul ei de socializare, în care mama și fiica se îmbrățișează, Vulpita a scris „O iubesc”, dar bucuria reîntâlnirii nu a durat mult, deoarece tânăra a fost alungată de socrul ei din fața porții.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Să sperăm că, dacă tot câștigă binișor la emisiune, Vulpița și Viorel vor reuși să-și aducă fiica la București alături de ei și să îi ofere o familie adevărată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter