Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor: "Nu mi s-a dat acordul"

Publicat pe

Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, s-au despărțit cu scandal, însă cei doi sunt și părinții unei fetițe, pe nume Emma. Actrița și fostul iubit încearcă să fie în relații civilizate unul cu celălalt, de dragul fiicei lor. Cristina Cioran a declarat, recent, că între ei continuă să apară disensiuni în ceea ce privește creșterea micuței. Iată ce i-a interzis categoric fostul partener, Cristinei Cioran, când vine vorba de fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au fost protagoniștii unui scandal-monstru, atunci când s-au despărțit. Cei doi și-au aruncat acuzații unul altuia pe rețelele de socializare, însă aceștia rămân legați de faptul că au un copila împreună. Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu sunt părinții unei fetițe, pe nume Emma, iar fostul cuplu caută să se înțeleagă de dragul micuței. Cei doi nu sunt de acird în privința anumitor aspecte privitoare la creșterea copilei. Cristina Cioran a vorbit recent despre ce anume i-a interzis cu desăvârșire Alexandru Dobrescu, când vine vorba de copila lor.

Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor: "Nu mi s-a dat acordul"Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor: "Nu mi s-a dat acordul"

Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor

Cristina Cioran a întâmpinat o serie de neplăceri în viața personal, chiar pe final de an. Actrița și fostul ei partener au trecut printr-o despărțire extrem de dificilă. La mijloc este însă fetița lor ce are nevoie de ambii părinți în viața ei. Cristina Cioran a declarat într-un interviu recent că face tot ce-i stă în putință ca fiicei sale să îi fie bine. Vedeta a menționat că au existat situații când a fost invitată la anumite emisiuni alături de micuța ei, însă tatăl copilei s-a opus vehement. Cioran s-a împăcat cu gândul că nu se mai expune public împreună cu Emma, decât pe rețelele de socializare, întrucât fostul partener nu este de acord.

Citește și: Motivul despărțirii dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran:Ea nu este fericită, eu am fost fericirea ei

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: „Dă-mi cheia'

Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii. Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă. Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată. Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni.', a afirmat Cristina Cioran pentru Ego.ro.

Cristina Cioran, despre o viitoare relație amoroasă

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu s-au despărțit la puțin timp, după ce partenerul ei dăduse de înțeles că cei doi urmează să se căsătorească. Se pare că cel care a pus punct relației a fost chiar Alexandru Dobrescu. Momentul a fost o lovitură destul de grea pentru vedetă, mai ales că în urmă cu doi ani dăduse naștere fiicei lor, Emma. Din păcate, separarea dintre actriță și fostul partener s-a transformat într-un scandal de proporții. Amândoi au făcut publice, pe social-media, conversațiile pe care le-au avut și s-au acuzat reciproc.

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine'

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…'

Între timp, între Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu s-au mai liniștit apele și amândoi caută să-și vadă de viața personală. Fostul iubit al actriței se află deja într-o nouă relație și a menționat, în repetate rânduri, că este foarte fericit alături de noua sa iubită. Pe cealaltă parte, Cristina Cioran nici nu vrea să mai audă la acest moment de o legătură amoroasă și vrea să se concentreze pe creșterea fetiței.

Eu nu-mi mai doresc în următoarea perioadă o relație, e lesne de înțeles de ce. Sunt un pic sătulă de problemele altora, așadar vreau să fiu puțin singură. Dar de ieșit în oraș, ies', a spus Cristina Cioran, potrivit Cancan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter