Ce intervenție chirurgicală a suferit Amna, înainte de ”Te cunosc de undeva”: ”Mi-a fost foarte teamă. La unul dintre controale am descoperit că...”

Publicat pe

Ce intervenție chirurgicală a suferit Amna, înainte de 'Te cunosc de undeva'. Toată lumea știe faptul că în nou sezon de la 'Te cunosc de undeva', ce este pe cale să înceapă, Amna este una dintre concurente. Ei bine însă, deși a acceptat propunerea cu zâmbetul pe buze, se pare că înainte de a începe filmările, a avut parte de un eveniment mai puțin plăcut. Recent, frumoasa artistă a ajuns pe mâinile medicilor și a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Iată despre ce este vorba, dar și cum decurge recuperarea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce intervenție chirurgicală a suferit Amna, înainte de 'Te cunosc de undeva'. Fanii nu au putut să nu observe faptul că îndrăgita lor artistă a fost tot mai absentă în mediul online în ultima vreme. De obicei era extrem de activă și le povestea numeroase lucruri din viața ei privată, fie ele bune sau rele, astfel că internauții au început să își pună imediat întrebări despre ceea ce se întâmplă cu ea.

Ce intervenție chirurgicală a suferit Amna, înainte de 'Te cunosc de undeva': 'Mi-a fost foarte teamă. La unul dintre controale am descoperit că...'Ce intervenție chirurgicală a suferit Amna, înainte de 'Te cunosc de undeva': 'Mi-a fost foarte teamă. La unul dintre controale am descoperit că...'

Ei bine, nu a durat prea mult timp și Amna le-a povestit tuturor celor ce o urmăresc faptul că în urmă cu mai mult timp a descoperit, la un control de rutină, faptul că are unele probleme la sâni. Nu a stat pe gânduri și a acționat imediat pentru a le rezolva. Totodată, a intervenit și din punct de vedere estetic asupra implantului mamar.

Citește și: Amna e hărțuită de un bărbat pe internet. Artista primește zeci de mesaje de la un necunoscut: „M-a disperat”

Citește și: Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine: 'S-a îngroșat gluma'

Citește și: Ce greșeală a făcut Florentina Raiciu în relațiile cu foștii ei iubiți: „Am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia…”

Citește și: Rudel Obreja a fost înmormântat. Mesajul familiei: „Lordul boxului românesc a plecat cu eleganța specifică în lumea drepților”

Ce intervenție chirurgicală a suferit Amna, înainte de 'Te cunosc de undeva'

Amna se numără printre concurenții noului sezon Te cunosc undeva, dar înainte de a se bucura de experiență, a trecut printr-o intervenție medicală. Vedeta a ajuns pe mâinile medicului și a intervenit la nivelul sânilor. Ei bine, înainte de a vorbi despre ceea ce a făcut, a explicat că această operație trebuia să o facă în urmă cu mai mult timp, însă i-a fost frică de anestezie.

„Vine o vreme când, după trecerea anilor și după ce devii mămică, se întâmplă niște schimbări în corpul tău. Și cred că mai ales atunci când ești persoană expusă, persoană publică, ține de tine ca femeie să ai grijă să te îmbunătățești.

Ridicare, implant (n.r mamar). Un pic de grijă după anii ăștia în care te focusezi foarte mult pe a fi mămică. Îmi doream o îmbunătățire de foarte mult timp. Sinceră să fiu, nu aveam curaj din cauza anesteziei.  Mi-a fost foarte teamă de anestezie', a declarat Amna în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV. 

Amna: 'La unul dintre controale am descoperit ceva la sâni'

Amna a explicat că intervenția nu a fost doar de ordin estetic, ci și din punct de vedere al sănătății. După un control medical de specialitate, rezultatele la nivelul sânilor nu au fost foarte bune, așa că a intervenit pentru a rezolva. Fiindcă tot a făcut anestezia de care îi era mare frică, nu a ezitat să își facă și ridicare de implant mamar, ceea ce își dorea de mai mult timp de când a devenit mamă.

„La unul dintre controale am descoperit ceva la sâni. După care am rezolvat problema și am făcut și implanturile. Acum două luni, cred. Eu întotdeauna la începutul anului sau la finalul anului, fac toate analizele. Dacă observ că ceva nu e bine, încerc să rezolv.

Pentru că pe parcursul anului, când începem evenimentele, nici să vreau nu mă mai pot opri. La una dintre ecografii am văzut ceva pe la sâni. Am ajuns la domnul doctor și de aici a început toată această îmbunătățire', a declarat concurenta de la Te cunosc de undeva.

Cum decurge procesul de recuperare al Amnei

Amna este mai bucuroasă ca oricând acum. Frumoasa artistă a rezolvat și problema de sănătate pe care o descoperise la nivelul sânilor, iar totodată și-a și ridicat implantul mamar. De asemenea, recuperarea a fost mai ușoară decât se aștepta, astfel că a doua zi după ce a venit din spital, era deja o adevărată gospodină prin casă.

„Recuperarea a fost extrem e rapidă. A doua zi după ce am venit din spital, eu spălam vase în bucătărie. Prietena mea era șocată.  Sunt foarte multe mămici în situația asta după ce dau naștere copiilor', a spus Amna.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter