INTERVIU! Momentul adevărului la ”Ferma”! Brigitte Năstase față-n față cu rivala ei, Ioana Filimon

Publicat pe

După ce Brigitte Năstase (42) și Ioana Filimon (27) au ajuns, din cele mai bune prietene, rivale absolute la Ferma, iată că scandalul a fost amplificat de vestea că cele două trebuie să se înfrunte la duel. Citește un interviu în oglindă cu Brigitte și Ioana, la fel de incandescent și tăios ca relația dintre ele.

Duelul de eliminare le pune față în față pe cele două foste prietene Brigitte Năstase și Ioana Filimon. Brigitte se simte trădată atât de Ioana, cât și de Moroșanu, nu va uita și nu-i va ierta. Într-o probă spectaculoasă de îndemânare, cele două vor lupta pentru șansa de a mai rămâne în fermă. Va câștiga Brigitte și de data aceasta sau va pierde în fața Miss România? Nu știm răspunsul încă, dar vă oferim ocazia perfectă de a studia diferențele dintre personalitățile celor două într-un interviu în oglindă.

Brigitte Năstase Ioana Filimon Ferma

Brigitte Năstase și Ioana Filimon, duel de eliminare la Ferma

 Cum reacționezi atunci când ești scoasă din sărite?

 Ioana Filimon: Mai țip, ridic tonul. Asta vine din familie. Eu și când vorbesc normal aud „nu mai țipa, vorbește mai încet'. Tata e la fel, nici nu-și dă seama. Când vorbesc și eu mai tare, mă fac auzită de toți. Acum depinde și de situație și de oameni. Nu-mi permit la oricine, chiar dacă mă enervează. Îmi place să stau, să analizez și zic numai după ce găsesc punctul sensibil.

Brigitte Năstase Ioana Filimon Ferma

Brigitte Năstase

Brigitte Năstase:  Mă enervez, depinde de situație, uneori mai și țip. Nu sunt robot, am stare de spirit. Dar depinde dacă merită, că nu tot timpul merită să te enervezi.Nu, în business nu mă enervez niciodată. Merită să urlu la cineva ca să înțeleagă că nu trebuie să mai facă asta, gen copiii mei. Eu urlu doar când mă interesează persoana, în rest nu-mi pasă. Eu țip cu un scop, cu scopul de a atrage atenția. Nu țip de nebună, țip cu un scop.

Ierți și uiți? Sau ierți și nu uiți?

 Ioana Filimon : Nu uit, dar nici nu iert. Nu uit ce ai făcut, o să-mi amintesc mereu ce ai făcut, cu ce mi-ai greșit. Trec peste, suntem prietene, asta e una. Dar nu înseamnă că nu o să-mi amintesc ce ai făcut. Nu vorbim aici de lucruri minore, ci de situații profunde, deranjante, serioase. De obicei, scot ochii.

Brigitte Năstase:  Normal că nu uit, dar ce să uit? Îl scot din locul în care e și îl pun în alt loc, tot în inima mea, dar am și eu mai multe locuri în inima mea, dar bineînțeles că iert. Iert tot, dar nu uit.

Brigitte Năstase Ioana Filimon Ferma

Ioana Filimon

Ești răzbunătoare?

Ioana Filimon: Nu pot să spun că m-am răzbunat că mi-a făcut cineva ceva, dar am avut și momente. Dar doar cu iubiții. Prietenii nu m-au dezamăgit atât de tare, e altfel de relație. La iubiți e altceva, te gândești la familie, la viitor.

Brigitte Năstase:  Nu, îl las pe Dumnezeu, doar îl rog să-mi facă plată. Nu, eu nu pedepsesc, am pedepsit odată și nu mai pedepsesc.

Renunți repede la luptă?

Ioana Filimon : Eu sunt în zodia Leu. Nu, eu trebuie să câștig întotdeauna. Îmi place să am dreptate, să fiu în centrul atenției. Nu renunț ușor, sunt încăpățânată. Trebuie să cedeze cei de lângă mine, chiar și când nu am dreptate.

Brigitte Năstase:  Niciodată, lupt până la sfârșitul vieții.

Foto: PRO TV

Citește și:

Cum a slăbit Florin Dumitrescu 10 kg în doar o lună. A ținut o dietă criminală, dar cu care mergi la sigur

Andreea Marin a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei pe Instagram: 'Îmi lipsește enorm!'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter