ELLIE WHITE, primele fotografii cu băieţelul ei, Mihai

Publicat pe

Lacrimi de bucurie, nopţi nedormite, pregătiri pentru botez, pregătiri pentru nunta din vară… acesta e tabloul colorat al vieţii lui Ellie White, mama unui băieţel care a venit pe lume mai repede decât era prevăzut, pe care vi-l prezentăm în premieră alături de părinţii săi.

 

_MG_8725

 

Fotografiile din care îţi zâmbeşte această familie fericită au fost realizate la Braşov, oraşul natal al artistei, unde s-a retras o vreme pen­tru linişte imediat după naşterea lui Mihăiţă, fiul ei şi al managerului Doru Tincă. „Ne propusesem ca pe la mijlo­cul lunii ianuarie să ne întoarcem în Bucureşti, dar ne-am simţit atât de bine la Braşov, încât ne-am prelungit vacanţa puţin', ne-a mărturisit Ellie White. A revenit în Bucureşti pentru a reîncepe seria concertelor, pentru a reveni la lucrul în studio şi, în general, pentru a relua haosul inerent vieţii agitate de artist. Însă înainte de asta, ne-a poves­tit despre partea idilică a vieţii sale, cea de mamă.

 

Trendul cere, de câţiva ani buni, să pui nume cât mai neobişnuite copii­lor. Cum de i-aţi ales bebeluşului un nume atât de… normal?

Să ştii că, în general, nu îmi place să fac lucruri ieşite din comun doar pen­tru că aşa este trendul. Pe partea artis­tică le fac aşa doar dacă le simt, la fel şi pe plan personal. În perioada naşterii, am făcut fiecare câte o listă cu numele pe care ni le doream pentru copilul nostru. S-a întâmplat ca prima vari­antă de pe lista fiecăruia să fie aceeaşi: Mihai, numele fratelui lui Doru, cel care ne este foarte apropiat şi care are ziua de naştere în aceeaşi perioadă cu cea a copilului nostru. Al doilea nume l-am gândit chiar în momentul în care completam datele pentru certificatul de naştere. Atunci am vorbit cu o prie­tenă bună din Germania, al cărei soţ poartă numele Andrei. În plus, micuţul a venit pe lume în preajma zilei de Sfântul Andrei, astfel că decizia a fost luată imediat în acest sens.

_MG_8505-Edit

Mihai a venit pe lume mai devreme cu circa zece zile decât data fixată. Cu cine seamănă de e atât de hotărât şi de grăbit, cu tine sau cu Doru?

Într-adevăr, a venit puţin mai repede. Ne aşteptam să vină undeva în jurul datei de 6 decembrie, însă am avut o surpriză. Cred că aici seamănă cu Doru! Aşa sunt managerii, mai hotărâţi… Noi, artiştii, suntem puţin mai creativi, mai visători.

 

 

Dar te-a luat cumva prin surprindere această „grabă'? Erai pregătită cu absolut tot ce ţine de venirea unui copil pe lume în momentul naşterii?

Nu ne-a luat prin surprindere, pentru că eram pregătiţi cu aproape tot ce ne trebuia pentru venirea lui Mihăiţă… Îi luasem pătuţul, căruţul şi câteva hăinuţe, iar restul cumpărăturilor au fost făcute de Doru cât am fost eu în spital.

 

 [FOTO] Ellie White, petrecere inedită de botez pentru băieţelul ei

 

Ai cântat până aproape de naştere. De Revelion, la doar o lună după, erai iar activă. Cum îţi vei păstra concentrarea pe scenă fără să-ţi fugă me­reu gândul la bebeluşul de acasă?

Tot timpul îmi va fugi gândul la bebe. Sunt însă conştientă că activitatea mea profesională trebuie să meargă mai de­parte. Sunt mai ambiţioasă ca oricând acum. Am început deja înregistrarile pentru noi piese şi pregătim un nou concept de show. Faptul că am un copil frumos şi sănătos îmi dă şi mai mare elan să creez lucruri frumoase. Desigur, există dorul de a ajunge acasă să îl ţin în braţe, dar sunt destul de cerebrală încât să despart cele două lumi ale mele.

 

Ellie White black body

Aşteptai să fii mamă?

Este grea prima săptămână cu bebeluşul… Pe urmă te obişnuieşti tu cu el şi el cu tine şi începe să devină frumos, începi să te bucuri de minunea ta. Cred că cel mai greu este să te obişnuieşti cu nopţile nedormite, dar în doi e întotdeauna mai simplu.

 

Ai avut, ca mamă, vreun moment de panică până acum, în care pur şi simplu nu ai ştiut ce e de făcut?

Suntem foarte curioşi din fire şi am citit, întrebat şi căutat pe internet cam tot ce se putea găsi despre bebeluşi, asta ca să fim pregătiţi pentru fiecare moment în care Mihăiţă va plânge sau va fi agitat. În concluzie, le-am luat prin eliminare şi nu am ajuns la faza de panică, deoarece descopeream cauza plânsului.

doru tinca

Care au fost cele mai emoţionante momente pe care le-ai trăit până acum alături de băieţelul tău?

În fiecare zi trăim momente emoţionante, pentru că în fiecare zi bebe creşte şi face lucruri noi. Cred că cele mai frumoase momente pe care le trăiesc alături de Mihăiţă sunt întotdeauna clipele de după băiţă, când îi dau să pape şi se lasă moale la mine în braţe şi mă priveşte cu ochişorii lui mari şi frumoşi. Atunci mi se înmoaie inima şi nu de puţine ori mi-au dat lacrimile privindu-l.

 

 

Tu şi Doru aţi avut mereu programe încărcate. Cum v-aţi schimbat viaţa de când a venit pe lume fiul vostru?

În primul rând, ne-am luat o binemeritată pauză. Şi avem noroc cu părinţii lui Doru, care abia aşteaptă să îi chemăm să stea cu Mihăiţă, astfel că putem să ne facem liniştiţi treaba, ştiind că se află în siguranţă, pe mâini bune.

 

Cum te ajuta Doru la creşterea bebeluşului? La ce se pricepe mai bine când vine vorba de asta?

Am învăţat să ne pricepem la toate. În primele săptămâni, Doru era cel care se trezea noaptea mai des, îi dădea de mâncare şi îl schimba, până mi-am revenit şi eu puţin cu somnul şi am făcut schimb.

 

Foto Ellie White copil 1

 

„Am fost foarte «harnică» în timpul sarcinii şi am adunat un total de 15 kg. Dar am fost o norocoasă şi am scăpat de 10 kg în primele două săptămâni după naştere… Nu sunt foarte speriată de restul de 5 kg rămase, pentru că am început deja să merg la sală şi am revenit la meniul sănătos-vegetarian de dinainte de sarcină, ne-a povestit artista.

 

ELLIE WHITE, siluetă de vis după naştere. Află cum a slăbit!

 

Interviu de Oana Popoiag

Foto: Dan Cojan

Machiaj: Alexandra Comanicioiu

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter