Mihai Dobrovolschi vs. Vlad Craioveanu

Publicat pe

Sunt matinali. Nu pentru că aşa e bioritmul lor, ci pentru că meseria o cere. Sunt vocile care te-au trezit în fiecare dimineaţă la Radio Guerrilla, comentând cu umor şi inteligenţă despre orice, de la politică, până la muzică şi gadgeturi, iar chimia dintre ei e evidentă. Acum, după opt ani împreună, Vlad Craioveanu a decis să părăsească echipa şi să se alăture celor de la Radio 21… 

 

 

dobro craioveanu

 

Asemănări

 

 AU O AFINITATE PENTRU NEMŢI, mai pregnantă, ce-i drept, în cazul lui Dobro, care a urmat grădiniţa şi şcoala germană în Braşov, unde a şi avut prie­teni nemţi. Poate tocmai de aceea, de multe ori compară atitudinea românilor cu cea a germanilor. La rândul său, pe Craioveanu l-a bătut gândul, la un mo­ment dat, să plece în Munchen, unde avea o iubită şi voia să urmeze cursurile unei şcoli de DJ-i.

 

SUNT PASIONAŢI DE GADGE­TURI ŞI TEHNOLOGIE: Deşi s-a în-tors de ani buni la prima sa iubire, radi­oul, Vlad Craioveanu nu stă departe nici de televiziune. Nu mai face poante nebuneşti ca pe vremuri, ci prezintă o emisiune de gadgeturi, [email protected] la Re­alitatea TV. Dobrovolschi e şi el pasio­nat de tehnologie, motiv pentru care testează şi recenzează cele mai noi pro­duse din domeniu pe site-ul Mixtopia, în secţiunea Gadgets cu Dobro.

 

 SUNT FANI BBC ONE şi, în general, ai muzicii şi radiourilor britanice. Cra­ioveanu, care consideră BBC „mama radiourilor', a şi vizitat studiourile pos­tului britanic, iar Mihai Dobrovolschi preferă să se informeze şi să asculte mu­zică în limba engleză.

 

AU AJUNS ÎN RADIO DATORITĂ UNOR FEMEI: Mama lui Vlad, care lucra la Radio Oltenia Craiova, i-a făcut legătura cu o colegă care avea o emisiu­ne cu adolescenţi. Vlad avea 15 ani, iar celor de acolo le-a plăcut vocea lui. Do­brovolschi a descoperit munca în radio mai târziu, în ultimul an de facultate. Atunci, cu sprijinul unei ştiriste de care era îndrăgostit, a ajuns redactor de ştiri  la Radio Contact Braşov.

 

Deosebiri

 

 CĂSĂTORIA: Unul a ales-o, celălalt o evită, cel puţin deocamdată. Vlad Craioveanu s-a căsătorit în 2003 cu prietena sa, Alina, în cadrul unei cu­nunii restrânse, organizată la Slobo­zia, la scurt timp născându-se şi fetiţa lor, Thea. Deşi sunt de 12 ani împre­ună, Mihai Dobrovolschi şi iubita lui, Delia, nu şi-au oficializat până acum relaţia. De-a lungul anilor au făcut, în-să, progrese, şi spun că acum nu se mai ceartă din orice.

 

COMUNICAREA: Atunci când sunt în direct, vorbesc cu aceeaşi libertate şi fac aceleaşi poante. În afara progra­mului însă, preferă să comunice dife­rit. Primul, Mihai Dobrovolschi, scrie de toate, de la recenzii şi mărturisiri pe site-ul personal, până la editoriale şi articole în reviste. Cel de-al doilea, Vlad Craioveanu, crede că scrisul e ceva prea intim şi preferă comunica­rea vizuală, motiv pentru care împăr-tăşeşte pe reţelele sociale fotografii, grafice şi desene.

 

De Raluca Tămaş

Foto Radio Guerilla

 


CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câstigă! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter