Alexandra Ungureanu poartă creaţii ale designerilor români în videoclipul piesei “Nu am aripi”

Publicat pe

Crush si Alexandra Ungureanu, unul dintre cele mai longevive si inovatoare proiecte dance din showbiz-ul romanesc, au lansat saptamana trecuta videoclipul celui mai nou single, Nu am aripi'.

 

Semnat de regizorul roman de origine nigeriana, Anthony Icuagu, Nu am aripi' este un videoclip de stare, in acord cu tonul melancolic al piesei, care pune in scena o poveste de dragoste cu o abordare atipica si accent usor dark. Regizorul a urmarit sa puna in valoare feminitatea, vazuta din mai multe unghiuri. Astfel, pastrand ca piesa esentiala rochia, personajul interpretat de Alexandra Ungureanu exploreaza, de la un cadru la altul si de la o traire la alta, fiecare ipostaza a feminitatii, cu ajutorul unor creatii spectaculoase semnate de designerii romani Iris Serban si Parlor: M-a fascinat scenariul si am intrat destul de usor in pielea personajului feminin, a carui poveste de dragoste nu are neaparat un final fericit, dar care, totusi, nu ne face sa ne pierdem increderea in dragoste. Am intruchipat mai multe ipostaze ale feminitatii: sunt puternica, sunt inocenta, iar, in cele din urma, ma intorc la naturalete. Stilistul meu, Cosmin Florea, a avut grija sa ma treaca prin diverse ‘filtre’, piesa centrala a tinutelor ramanand, insa, rochia, fie ea feminina, diafana sau dramatica', a declarat cantareata.

 

Interviu Alexandra Ungureanu: Voi fi fabuloasa dupa 30 de ani'

 

O ferventa sustinatoare a modei romanesti, Alexandra Ungureanu alege sa poarte in majoritatea aparitiilor sale publice, designeri romani: Cred in talentul designerilor atat tineri, cat si consacrati si cred ca moda romaneasca se afla pe o linie ascendenta. Imi face placere sa port creatii romanesti si ma bucur ca am avut ocazia sa fac asta si in cel mai recent clip al meu', a adaugat artista.

 

Alexandra Ungureanu poartă creaţii ale designerilor români în videoclipul piesei Nu am aripi' Alexandra Ungureanu poartă creaţii ale designerilor români în videoclipul piesei Nu am aripi'

 

Foto: Iuliana Popescu

 

Urmareste videoclipul piesei „Nu am aripi”:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RikiKU2Yqqo[/youtube] 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter