Invitaţi speciali la o expoziţie de pictură

Publicat pe

Pictorul Constantin Pacea a inaugurat expoziţia O retrospectivă' la Muzeul Naţional al Ţăranului Român care reuneşte tablourile reprezentative din cariera artistului. 

 

Printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au numărat: Doina Levintza şi Dan Coma, Stelian Tănase, Tudor Octavian, Liviu Mihaiu, Alexandru Ghilduş, Mihaela Geoană, Corina Vinţan, Pupa Pedrini, Miron Mitrea, Sonia Argint Ionescu, Anca Szony, Ioana Flora.

 

Arta lui Constantin Pacea se remarcă prin spontaneitate. In pictura sa nimic nu este premeditat. Artistul trăieşte şi lucrează la Paris, București şi Altea, un vechi sat de pescari pe coasta Mediteranei Spaniole, unde se retrage să lucreze în fiecare an.

 

A avut expoziţii personale la Galeria 44 din Kaarts-Dusseldorf si la Galeria Jeannine Lorcet din Paris , iar fundaţia E. Schottler din Altea i-a organizat în anii 1998 şi 2006 două expoziţii personale. În 2008, Galeria Nordenhake din Stockholm l-a prezentat în expoziţia de grup Agents' cu lucrarea Diptich Yellow Brown Ocre'. În 2012, împreună cu alţi doi artişti, Constantin Pacea a organizat expoziţia Jardins Intérieurs' la Galeria Maket din Paris.

 

Invitaţi speciali la o expoziţie de pictură Invitaţi speciali la o expoziţie de pictură

 

Expoziţia rămâne deschisă publicului, la Muzeul National al Taranului Roman, în sala Tancred Bănăţeanu, până în data de 11 mai 2014, de marţi până duminică, între orele 10:00 și 18:00. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter