Stil de vedetă: Loredana - Starul pop

Publicat pe

Nu urmează tendinţele. Se inspiră din combinaţiile clasice purtate de vedetele din epoca de aur a Hollywood-ului. Iar atunci când nu găseşte ceea ce îşi doreşte, îşi creează singură ţinutele. Loredana iubeşte piesele excentrice, iar meseria sa îi permite să profte la maximum de ele.

 

Loredana

 

STILUL PERSONAL Este creativ şi în afara tendinţelor! Nu urmez tendinţele, îmi vine să râd când aud că anul acesta se poartă anumite ţinute, culori sau modele. Tendinţele sunt în noi, ar trebui să purtăm ce simţim, nu ce ne este impus de designeri sau de marketing.

 

 

EVOLUŢIA STILULUI Mi-am conturat stilul învăţând, descoperind, combinând şi asumându-mi riscuri. M-am inspirat din combinaţiile clasice pe care le admiram în filmele de la Hollywood, din ţinutele retro, din moda străzii. Te poţi inspira de oriunde, atâta timp cât adaugi ţinutei tale ceva unic, al tău. Pot spune că stilul meu s-a schimbat în bine de-a lungul timpului, pentru că am avut acces la mai multe informaţii şi am călătorit mai mult în comparaţie cu anii comunismului, în care m-am lansat. Ţin minte că atunci erau doar câteva modele de pantofi sau haine care trebuiau să satisfacă gusturile tuturor femeilor din România, acum cu siguranţă suntem mult mai răsfăţate şi avem de unde alege. În plus, dacă nu îmi găsesc anumite ţinute, le creez. Astfel îmi pot manifesta viziunea vestimentară fix aşa cum îmi doresc.

 

 

OUTFITUL-CHEIE Am încredere în mine într-un outfit în care mă simt sexy, care îmi pune personalitatea în valoare şi, foarte important, este comod. Una dintre ţinutele mele preferate este the little black dress.

 

 

ROLUL TENDINŢELOR Nu mă inspir deloc din noile tendinţe! Nu citesc reviste glossy şi nici nu accesez site-uri sau bloguri de modă. Singurul mo-ment în care caut ceva online este când am de pregătit un spectacol şi nu găsesc un anumit element. Combin noul şi vechiul, nu mă îmbrac din cap până în picioare cu piese din ultimele colecţii, mi se pare că e lipsit de personalitate şi ţine mai mult de orgoliu decât de dorinţa de a arăta proaspăt. Stilul fiecăruia trebuie să respecte anumite coordonate, însă este indicat să aibă şi particularităţi aparte, să fie imprevizibil.

 

PUTEREA OUTFITULUI Mă folosesc de puterea outfitului ori de câte ori sunt în lumina reflectoarelor. Este locul unde hainele sunt la fel de importante ca şi ceea ce exprimi şi transmiţi prin mu-zică, este reflecţia interiorului tău, sunt un spectacol în sine.

 

 

RALUCA TĂMAŞ,  FOTO: DRAGOŞ BORCĂNEA

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter