Virgil Ianțu și Adrian Despot vorbesc despre sănătate

Publicat pe

Virgil Ianţu şi Adrian Despot au fost luni, 7 aprilie, la librăria Humanitas Cişmigiu alături de antrenorul de fitness şi specialistul în nutriţie, Valentin Vasile. Acesta a relansat, la editura Curtea Veche, „Stil de viaţă, nu dietă!', ghidul care te învaţă CUM să slăbeşti rapid, sănătos şi definitiv.

 

Virgil Iantu, Adrian Despot, Iren Arsene, Valentin Vasile1Virgil Iantu, Adrian Despot, Iren Arsene, Valentin Vasile

Cele două vedete au povestit cum le-a schimbat viaţa întâlnirea cu Valentin Vasile  şi ce au învăţat de la acesta din punctul de vedere al alimentaţiei corecte şi al antrenamentului eficient. Virgil Ianţu şi Adrian Despot continuă seria persoanelor publice care colaborează cu Valentin Vasile, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori personali din România, cu peste 15 ani de experienţă în domeniu. Acesta i-a mai antrenat pe Maria Lucia Hohan, Maia Morgenstern, Roxana Ionescu şi alţii.

Vali Vasile si inotatoarea Carmen Bunaciu1Vali Vasile si inotatoarea Carmen Bunaciu

 

Adrian Despot a recunoscut că, în ciuda a aproape 20 de ani de carieră în showbiz, viaţa agitată şi câteodată dezordonată i-a provocat atacuri de panică chiar şi atunci când era pe scenă. El a mai spus că stilul de viaţă şi disciplina pe care le-a învăţat de la Valentin Vasile l-au ajutat să se relaxeze, să fie mai conştient asupra corpului şi minţii sale şi să ducă aceste lecţii şi în mijlocul familiei astfel încât cu toţii să trăiască după principii sănătoase de viaţă care să le dea energie şi bună dispoziţie.

 

Lansare stil de viata, nu dieta1

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter