Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas: ”Nu este vorba de înșelat...”

Publicat pe

Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. Celebra vloggeriță au ajuns să se separe și să meargă pe drumuri separate, după ce luni la rând au pozat într-unul dintre cele mai frumoase cupluri. Din nefericire, vestea a fost făcută chiar de către frumoasa blondină. Iată ce a dus la o astfel de decizie în relația lor, dar și în ce relații au rămas după ce au ales să se despartă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este vestea momentului în lumea showbiz-ului românesc. Ioana Chișiu și iubitul ei au decis să își spună 'adio' chiar în pragul sărbătorilor de iarnă. Vestea a venit chiar din partea celebrei vloggerițe, care a anunțat despărțirea în direct în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Conform declarațiilor ei, despărțirea nu a fost deloc una tumultuoasă, ci chiar de comun acord.

Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas: 'Nu este vorba de înșelat...'Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas: 'Nu este vorba de înșelat...'

Ioana Chișiu și iubitul pozau într-un cuplu ideal. S-au fotografiat des împreună, au mers la evenimente mână de mână, însă se par că povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Celebra vloggeriță a declarat tot în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că în aceste momente este o femeie singură. Acum, își pune pe primul loc copiii, cât și bussines-urile pe care le are chiar alături de fostul ei iubit.

Citește și: Ioana Chișiu, una dintre cele mai celebre vloggerițe, s-a despărțit de soț!”De câteva luni nu mai poartă verigheta”

Citește și: Ioana Chișiu confirmă divorțul de tatăl fiicelor sale:”Sunt o femeie liberă”. Ce spune despre noul iubit

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată:'Vine surpriza!'

Citește și: Lavinia Petrea și-a cumpărat casă:„Lipsa de spațiu a fost primul motiv. Aveam nevoie de…' Când se va muta în noua locuință

Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit

Ioana Chișiu a dezvăluit totodată faptul că motivul despărțirii nu este infidelitatea. Nici ea și nici fostul ei iubit nu au înșelat în relația pe care au avut-o împreună. A specificat clar că nu a fost vorba de un trio amoros și nimic legat de acest subiect, însă întrebată despre motivul concret al despărțirii a fost destul de reținută. Cel mai probabil discuțiile și problemele erau din ce în ce mai dese, astfel că nu au mai ajuns la un numitor comun.

Ioana Chișiu și fostul ei iubit au rămas prieteni

Între Ioana Chișiu și iubitul ei nu s-a pus problema de o despărțire scandaloasă, ci din contră. Cei doi au căzut de comun acord că lucrurile nu mai merg între ei, astfel că au ales să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, de dragul trecutului împreună, cât și fiindcă au o serie de bussines-uri amândoi, au păstrat o relație armonioasă și de prietenie între ei.

„Sunt singură! Am rămas prieteni. Încă avem anumite business-uri împreună pe care trebuie să le continuăm, evident. Cred că am ajuns la vârsta în care să știu să pun punct când o relație nu mai merge în relația în care vrem noi și să continuăm să rămânem încă prieteni. Suntem oameni maturi. Sunt câteva luni de când suntem doar prieteni, aproximativ trei luni. Nu e vorba de înșelat, nimeni nu a înșelat pe nimeni', a mărturisit vloggerița.

În ce relații a rămas Ioana Chișiu cu tatăl copiilor ei

După ce a dezvăluit că este o femeie singură, Ioana Chișiu a vorbit și despre tatăl copiilor ei. Ce-i drept, când vine vorba de trecutul ei amoros, vloggerița a avut parte de unul tumultuos. Nici mariajul cu Nick Chișiu nu a mers foarte bine, însă cert este că pe urma lui a rămas cu două fetițe superbe. De dragul lor, ea și fostul soț au o relație frumoasă și se înțeleg foarte bine pe partea de comunicare.

„Îmi place foarte mult faptul că eu și Nicu suntem doi oameni maturi. Am știut să stabilim câteva reguli care să ne aducă pe drumul acesta. Fetele stau o săptămână la mine, o săptămână la el. Dacă pică sărbătorile la mine, fetele vor sta la mine, iar dacă pică sărbătorile la el, vor sta la el. Bineînțeles, fetele sunt suficient de mari. Deja sunt aproape spre 12 ani. Oricând pot să le sun, să le rog să coboare până jos, să mergem să luăm cina sau prânzul împreună. Nu există nicio problemă pe partea de comunicare.', a precizat vedeta.

Ioana Chișiu și fostul ei soț, sacrificii de dragul fetelor pe care le au împreună

Ioana Chișiu și fostul ei soț au rămas în relații frumoase de dragul fiicelor pe care le au împreună. Le iubesc enorm și ar face orice pentru ele, astfel că la un moment dat au fost dispuși să petreacă câteva ore Crăciunul împreună, asta doar pentru a fi ca o adevărată familie în ochii fiicelor lor mici de pe atunci. Acum însă, acestea au crescut și nu mai este nevoie să facă astfel de sacrificii, fiindcă ele știu și au înțeles situația.

Au fost perioade când am petrecut și Crăciunul împreună. Așa pentru câteva ore. De data aceasta nu este necesar. Fetele sunt mature și atât de conștiente de tot ce se întâmplă, încât nu simt nevoia neapărat să mă vadă pe mine și pe tatăl lor împreună ca să simtă că e sărbătoare. Consider că amândoi facem tot ce e posibil pentru ele ca să fie fericite și împlinite. Nu simt nicio lipsă a unuia dintre noi în momentul în care suntem fizic prezenți acolo.', a mai adăugat ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter