Ioana Filimon a fost bătută și înșelată: „M-a pus să stau cu acea femeie, la masă”

Publicat pe

Ioana Filimon a făcut dezvăluiri despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Vedetă a fost înșelată de partenerul ei și agresată fizic și verbal. Ea a povestit pas cu pas clipele de coșmar prin care a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Filimon este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Deși pare că este mereu fericită, Ioana Filimon a trecut prin clipe destul de dificile, din cauza fostului ei iubit.

Ioana Filimon a fost înșelată și abuzată fizic

Invitată la o emisiune de televiziune, Ioana Filimon a dezvăluit că, din păcate, a simțit pe pielea ei ce înseamnă violența domestică. Vedeta a povestit că a fost agresată de unul dintre partenerii ei, atât fizic, cât și verbal. Potrivit spuselor tinerei, bărbatul nu avusese niciun motiv pentru a recurge la astfel de gesturi.

Ioana Filimon a fost bătută și înșelată: „M-a pus să stau cu acea femeie, la masă'Ioana Filimon a fost bătută și înșelată: „M-a pus să stau cu acea femeie, la masă'

S-a zis cu povestea de dragoste! Fostul iubit turc vrea să o dea în judecată pe Ioana Filimon. Iată motivul

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal', a declarat Ioana Filimon la o emisiune tv.

În același timp, vedeta a mărturisit că l-a iertat, dar își va aminti mereu de scenele urâte, motiv pentru care consideră că o relație în care s-au întâmplat astfel de lucruri nu mai poate continua.

Miss România 2016, Ioana Filimon, concurentă la „Ferma”

„Trebuie să discutăm frumos și să înțelegem ce vom face. L-am iertat, dar nu va mai continua o relație, pt că tot timpul o să-ți amintești', a continuat ea.

Ba mai mult, pe lângă faptul că a fost înșelată, Ioana Filimon a fost pusă într-o ipostază șocantă. Bărbatul respectiv a pus-o la masă cu amanta lui.

„Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masa. Eu nu știam', a mai spus ea.

Ioana Filimon este fotomodel și, în 2016, a câștigat titlul Miss România. Tânăra a participat la Ferma.

„Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că  doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma', spunea ea înainte de a intra în competiție.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter