Ioana Ginghină, detalii neștiute despre sora vitregă și fratele ei vitreg: „Pe ea nu o cunosc. El a venit în România acum vreo 10 ani” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ioana Ginghină ne-a oferit în exclusivitate câteva detalii neștiute despre sora vitregă și fratele ei vitreg. Frumoasa actriță are o relație minunată cu sora ei biologică, Elena, însă, din păcate, pe cea vitregă nu a apucat nici acum să o cunoască. Cea din urmă provine din altă relație a tatălui artistei, înainte de a fi împreună cu mama vedetei. Iată ce s-a spus despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină ne-a dezvăluit unele detalii neștiute despre sora vitregă și fratele ei vitreg. Actrița în vârstă de 45 de ani are o familie minunată. Pe lângă sora ei biologică, Elena Ginghină, artista mai are și un frate vitreg, dar și o soră vitregă, pe care, din păcate, nu a cunoscut-o niciodată. Conform spuselor ei, aceasta a rezultat dintr-o altă relație a tatălui ei.

Ioana Ginghină, detalii neștiute despre sora vitregă și fratele ei vitreg: „Pe ea nu o cunosc. El a venit în România acum vreo 10 ani' / EXCLUSIVIoana Ginghină, detalii neștiute despre sora vitregă și fratele ei vitreg: „Pe ea nu o cunosc. El a venit în România acum vreo 10 ani' / EXCLUSIV

Ioana Ginghină a păstrat întotdeauna o oarecare discreție când a venit vorba despre viața ei personală. Astfel, nu multă lume știa că vedeta mai are un frate vitreg și o soră vitregă, pe lângă sora ei biologică, Elena. Dacă pe cea vitregă nici măcar nu o cunoaște personal, se pare că artista are o relație minunată cu cea biologică, drept dovadă fiind imaginea postată recent de actriță pe rețelele de socializare.

Citește și: Ioana Ginghină nu-și mai dorește al doilea copil. De ce s-a răzgândit:„Nu cred că mai e cazul să mă gândesc la o sarcină'

Citește și:Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Ce spune despre Alexandru Papadopol:„Țin mult la el, l-am iubit. Acum…'

Citește și:Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite:”Ești cu două fețe”

Citește și: Anamaria Prodan și fostul ei iubit, Adrian Iordache, s-au afișat împreună.În ce ipostază au fost surprinși cei doi

Ioana Ginghină, detalii neștiute despre sora vitregă și fratele ei vitreg

În urmă cu câteva zile, Ioana Ginghină i-a făcut o surpriză surorii sale biologice, Elena, și a vizitat-o la Sibiu. Pentru a împărtăși momentul emoționant și cu fanii săi, actrița a postat o imagine de colecție cu cele două, pe care o puteți vedea și-n GALERIA FOTO. Mulți internauți au observat imediat asemănarea izbitoare dintre cele două, însă poza a stârnit și unele controverse. Unii au crezut că tânăra din imagine este sora vitregă a Ioanei Ginghină, dar, de fapt, era cea biologică.

Pentru a exclude orice urmă de nelămurire, Ioana Ginghină ne-a spus adevărul din spatele fotografiei, dar și povestea cu sora vitregă și fratele ei vitreg. Așadar, tânăra din imagine, Elena, este, de fapt, sora biologică a artistei, nu cea vitregă, pentru că pe cea din urmă nu o cunoaște.

Ioana Ginghină se înțelege de minune cu sora ei biologică, Elena

Dacă pe sora ei vitregă nu a cunoscut-o încă, Ioana Ginghină are o relație minunată cu cea biologică. Deși locuiesc la distanță, actrița în București, iar ruda ei de sânge la Sibiu, se vizitează oricât de des le permite timpul. Vedeta ne-a povestit că a participat, mai demult, la un eveniment special din viața Elenei, nunta sa. De asemenea, și sora ei biologică, Elena, a venit la București, pentru a-i face o surpriză artistei de ziua ei de naștere, pe 21 septembrie. Elena este profesoară de limba germană în Sibiu.

„Am fost la un podcast acum patru luni, înainte de vacanța de vară, și acolo am povestit ce se întâmplă. Eu cu sora asta (n.r. – Elena) am o relație bună, am fost la nunta ei. A fost de ziua mea, în septembrie, la mine, în București, a venit din Sibiu în București, nu e că am descoperit-o de două zile. Sora mea e o profesoară de germană bine văzută în Sibiu, ai mei au o căsătorie de 46 de ani', ne-a spus Ioana Ginghină, în exclusivitate.

„Pe sora vitregă nu o cunosc'

Totodată, Ioana Ginghină ne-a explicat că are și o soră vitregă și un frate vitreg, însă provin din alte relații ale tatălui ei, înainte ca Dan Ginghină să se căsătorească cu mama actriței.

„Eu am o soră vitregă și un frate vitreg, dar sunt din alte căsătorii și relații ale tatălui meu. Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Sunt înainte de căsătoria cu mama. Pe soră (n.r. – vitregă) nu o cunosc. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască', ne-a mai explicat vedeta.

„Tata a mai fost căsătorit o dată'

Tatăl Ioanei Ginghină, Dan Ginghină, profesor de sport, are și un fiu. Acesta e fratele vitreg al actriței. Cei doi s-au cunoscut când erau deja maturi. După ce a divorțat de prima soție și înainte de căsnicia cu mama vedetei, tatăl Ioanei a mai avut o relație de concubinaj din care a rezultat o fată, sora vitregă a artistei.

„Mama e cu 12 ani mai tânără decât tata. Să știi că tata a mai fost căsătorit o dată, prima nevastă este în America, și între mine, între cele două căsătorii, a mai făcut o fată. Eu mai am o soră vitregă. Mai am și un frate în America, dar e din căsătorie. Țin legătura cu el, el e mai mare cu 8 ani decât mine și vorbim pe social media și ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu', a spus Ioana Ginghină, acum ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter