Ionu Gojman de la Insula iubirii

A mai rămas doar un episod din Insula iubirii, iar Ionuț Gojman a rupt tăcerea. Deși până acum concurentul a păstrat tăcerea, acum Ionuț Gojman de la Insula iubirii a transmis un mesaj tuturor celor care l-au urmărit în emisiunea difuzată la Antena 1.

Până acum, Ionuț de la Insula iubirii a păstrat tăcerea în ceea ce privește participarea lui la emisiune. Concurentul a vrut să le mulțumească tuturor pentru că este extrem de urmărit și că s-a dezvoltat un interes atât de mare pentru el. Ionuț Gojman de la Insula iubirii a venit alături de Mirela în emisiune, însă la final acesta a părăsit-o pentru rolul de ispită.

„Salutare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi determinare sau chiar pierdere de timp. În câteva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram şi Facebook. Sper să nu ajungeţi să îmi cereţi bani pentru această publicitate. „Asumaţi-vă”, fie ea pozitivă, fie ea negativă, fie frustrantă. Asta, la fiecare în funcţie de consimţământul liber exprimat, sper să menţineţi ritmul, iar când nu mai faceţi faţă, vă ajut cu drag. Toate cele bune vă doresc”, este mesajul transmis de Ionut Gojman de la Insula iubirii.

Încă nu se știe sigur dacă Ionuț și Mirela de la Insula iubirii au rămas împreună după terminarea emisiunii, însă câteva imagini care îi dau de gol au fost făcute publice. Mirela l-a acuzat în repetate rânduri pe Ionuț că a participat la emisiune doar ca să se afirme și să se scrie despre el. Producătorii de la 'Insula iubirii' i-au făcut o ofertă de nerefuzat bărbatului, aceea de a fi ispită în sezonul următor al emisiunii.

Citește și: Mircea de la Insula Iubirii îi ia apărarea Mirelei. Concurenta a încercat să se întoarcă la fostul iubit, Ionuţ Gojman

Citește și: Hannelore de la Insula Iubirii a răbufnit. Concurenta atacă producătorii emisiunii: 'A fost tendenţios montată'

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro