Mirela Vaida s-a tuns scurt. Însărcinată pentru a treia oară, artista a adoptat un look nou

Publicat pe

Mirela Vaida a decis să se tundă foarte scurt. Artista a făcut o schimbare de look înainte de a naşte al treilea copil! Iată cum arată acum!

Însărcinată în aproximativ şase luni, Mirela Vaida a decis că este momentul să facă o transformare, de bun augur, după cum se poate observa în imagine. Vedeta a vizitat salonul prietenului său, acolo unde s-a tuns foarte scurt.

Artista a renunţat la părul mai lung, mai ales că pe lume va veni în curând al treilea copil. Probabil aşa îi este mai uşor să îl aranjeze, toate femeile ştiu că părul scurt e mai simplu de îngrijit. Cert este că îi stă foarte bine şi aşa, schimbarea e binevenită.

Fanii i-au spus artistei că îi stă foarte bine: „Eşti superbă! (…) Îmi place de tine Mirela că eşti naturală!”

Mirela Vaida şi noul său look

Mirela Vaida şi noul său look

Burtica Mirelei a crescut destul de mult în această perioadă. Jachetele îi sunt mulate, chiar şi rochiile pe care le-a purtat de curând. Se pare că se simte foarte bine, sarcina decurge bine, ba chiar iese afară, la joacă, cu copiii. Priviţi galeria foto!

Mirela Vaida, despre poftele din timpul sarcinii

Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Familia prezentatoarei TV de la Antena 1 se va mări cu încă un membru. Deși se află la a treia sarcină, vedeta are foarte mari emoții. Mirela Vaida are pofte și nu se poate abține.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro