Campioana la gimnastică Irina Deleanu o cunoaște Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin: "Are o finețe aparte"

Publicat pe

Fosta gimnastă Irina Deleanu a vorbit recent despre relația de prietenie pe care o are cu Alina Kabaeva, cea despre care se spune că ar fi iubita sau chiar soția președintelui rus Vladimir Putin, dar și mama gemenilor săi. Iată ce spune despre fosta gimnastă rusă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Deleanu, fostă gimnastă medaliată la Jocurile Olimpice, a vorbit recent despre relația ei cu Alina Kabaeva, presupusa iubită a președintelui rus Vladimir Putin. Cele două se cunosc de multă vreme, de când concurau la campionatele de gimnastică.

Campioana la gimnastică Irina Deleanu o cunoaște Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin: "Are o finețe aparte"Campioana la gimnastică Irina Deleanu o cunoaște Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin: "Are o finețe aparte"

Irina Deleanu, despre Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Actualmente președinte al Federației Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu a rememorat perioada în care evolua ca gimnastă, dezvăluind ce relație exista între ea și Alina Kabaeva, presupusa iubită a președintelui rus Vladimir Putin. Spunem presupusă, deoarece relația dintre cei doi este și acum învăluită în mister… Asta cu atât mai mult cu cât rusoaica a dispărut aproape de tot, în ultimii ani, din atenția publică.

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin: „Într-o cabană privată și foarte sigură…”

Citește și: De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașă

Citește și: Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac: „Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”

Citește și: Cine este și cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco, într-un lux suprem!

Cele două sportive s-au întâlnit ultima oară, în calitate de concurente, la Campionatul Mondial de la Pesaro, din 2017, însă ulterior drumurile lor s-au mai intersectat de câteva ori.

„Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

După ce ne-am retras din gimnastică, ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Relația dintre Putin și Kabaeva, învăluită în mister

Alina Kabaeva, medaliată olimpică, este considerată de cel puțin un deceniu a fi iubita sau soția lui Vladimir Putin, dar și mama gemenilor săi. Despre legătura dintre Alina Kabaeva (38) și Vladimir Putin (69) s-a scris pentru prima oară în anul 2008. președintele rus a divorțat de soția sa, Lyudmila, în 2013. Alina, poreclită „Prima amantă a Rusiei', a negat că ar avea vreo legătură cu Putin, însă asta nu a oprit zvonurile că ar fi logodiți, căsătoriți și chiar că ar avea copii împreună.

Mai mult, în 2016, Kabaeva a apărut pentru prima oară în public purtând o verighetă, pe care părea că încearcă să o ascundă de camere. De atunci, a mai apărut în câteva ocazii purtând acel inel – chiar și într-un interviu în care a vorbit despre un presupus iubit – pe care cei mai mulți l-au considerat verighetă.

S-a scris în presă de nenumărate ori și despre faptul că Alina Kabaeva i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin copii. Primele zvonuri au apărut în 2017, când Alina a apărut la o competiție de gimnastică purtând o rochie roșie, largă, care părea să-i ascundă sarcina.

Un reporter rus a scris atunci că perechea se logodise, dar vestea a fost negată și ziarul a fost închis de autoritățile de la Kremlin. Zvonurile că cei doi au mai mulți copii au izbucnit din nou după ce Kabaeva și Putin au fost pozați împreună, aceasta fiind obligată, într-un final, să nege că a născut.

În august anul trecut, într-o apariție televizată rară, mai slabă ca niciodată și îmbrăcată într-o rochie roșie, Alina și-a surprins fanii. Acestora nu le-a scăpat însă faptul că pe mâna fostei gimnaste se vedea iar, în toată splendoarea, verigheta…

Foto: Hepta, Profimedia, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter