De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașă

Publicat pe

De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașă? E întrebarea ce a stat pe buzele tuturor, după ce, în mediul online, au apărut imagilile cu președintele rus și însoțitoarele de bord. Iată ce spune acest amănunt despre liderul de la Kremlin! Explicațiile unui medic psihiatru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașă? Asta s-au întrebat oamenii, după ce au văzut pozele cu liderul de la Kremlin înconjurat de mai multe însoțitoare de bord. Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a analizat îndeaproape acest detaliu și vine cu explicații uluitoare.

De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașăDe ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașă

Recent, atenția internauților s-a concentrat asupra unor imagini cu Vladimir Putin în care apare alături de niște stewardese. Oamenii au observat imediat că liderul de la Kremlin stătea foarte aproape de ele. Acest lucru i-a făcut să-și ridice semne de întrebare, având în vedere cât de departe stă el față de partenerii de discuții, mai ales la cunoscuta masă a lui Putin, în care distanța poate măsura chiar și câțiva metri.

Citește și: Cum este protejat Vladimir Putin în situații de criză.„Kremlinul zburător'și Aurus Senat sunt construite special pentru el

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin:”Într-o cabană privată și foarte sigură…”

Citește și: Zelenski cere o întâlnire cu Putin, pentru a pune capăt conflictului:”Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele”

Citește și: Cum justifică proprietarul benzinăriei din Beiuș prețul ridicat al carburnaților:”Am fost obligat să…”

De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașă

Ce spune acest lucru despre Putin, liderul rus care a declanșat războiul din Ucraina? Ei bine, răspunsul l-a oferit chiar un medic psihiatru, Gabriel Diaconu. Și el a observat că președintele Rusiei a stat foarte aproape de stewardese, iar distanța e una considerabilă când stă la masă cu omologi europeni. Un exemplu în acest sens poate fi momentul în care Emmanuel Macron a făcut o vizită la Moscova, iar cei doi au stat la capetele opuse ale unei foarte lungi.

Medicul psihiatru a analizat în detaliu comportamentul lui Vladimir Putin. Specialistul Gabriel Diaconu l-a numit pe președintele rus lider totalitar și a susținut că acesta are un comportament bizar.

„Doamne bine, rusoaice frumoase, în ţinută elegantă, îl flanchează pe preşedinte, care îşi spune aceeaşi apocaliptică poezie atât sieşi, audienţei hormonal active dimprejur şi – evident – poporului rus privitor de pretutindeni. Ca să nu fie vreun dubiu: mis-en-scene-ul difuzat urbis et orbi de Kremlin nu e pentru Occident. E pentru ruşi, şi pentru ucraineni. Restul, pentru Putin, nu mai există de mult.

Se pune întrebarea: ce, şi de ce, se întâmplă, şi care o fi noima (dacă vreuna) peroraţiilor psihotice ale lui Putin, flancat de aceste pseudo-amazoane. Nu e ceva complet trăsnit, deşi cu siguranţă excentric, şi nu e ceva neapărat nou pentru sistemul de propagandă descins din vechile mecanisme de acţiune bolşevice, în scopul de-a galvaniza loialitatea 'oamenilor muncii' în vremuri de 'ameninţare a revoluţiei', a spus medicul psihiatru, conform okmagazine.ro.

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin ar fi bolnav. La un moment dat, s-a speculat că întâlnirea cu stewardesele ar fi fost, de fapt, trucată.

Volodimir Zelenski, mesaj pentru Putin: „Așezați-vă la masă cu mine. Doar că nu la 30 de metri distanță'

În urmă cu câteva zile, Volodimir Zelenski i-a cerut lui Vladimir Putin să negocieze direct cu el. Președintele Ucrainei crede că aceasta e „singura cale’ de a opri războiul ruso-ucrainean. Cel dintâi s-a arătat „deschis’ și „dispus să discute toate problemele’ cu președintele rus. I-a spus că stea cu el la aceeași masă, să vorbească, dar nu la „30 de metri distanță'.

Președintele Ucrainei i-a transmis mesajul direct lui Vladimir Putin, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta i-a propus să se așeze amândoi la aceeași masă, dar nu la „30 de metri distanță'. Astfel, Volodimir Zelenski a făcut aluzie la faptul că liderii occidentali care au venit la Kremlin au fost ținuți la o distanță considerabilă de Putin. Masa respectivă a devenit deja celebră, notează BBC.

„Dacă nu vrei să pleci acum, așază-te la masa negocierilor. Sunt liber. Să stăm, dar nu la 30 de metri, așa cum ai stat cu Macron sau Scholz. Sunt vecinul tău. Nu trebuie să fiu la 30 de metri distanță. Nu mușc. Sunt un tip normal. Stai cu mine și vorbește. De ce îți este frică?’, a fost mesajul lui Zelenski.

Sursă foto: profimedia images, hepta, arhivă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă