Irina Loghin a împlinit 82 de ani! Mesajul emoționant al lui Fuego: "Te iubesc, mamă!"

Publicat pe

Irina Loghin a împlinit 82 de ani și a fost felicitată atât de fanii, cât și de colegii ei din lumea artistică. Unul dintre cele mai emoționante mesaje a venit de la Fuego, care o consideră pe regina muzicii populare mama lui adoptivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin a împlinit azi 82 de ani și pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Extrem de activă, artista nu doar că are energia de altădată, ci și-a conservat foarte bine și frumusețea din tinerețe. Cea supranumită Regina muzicii populare românești a fost azi omagiată de fani și de prietenii apropiați.

Printre cei care au ținut să o felicite s-a numărat și Fuego, artist pe care îl leagă o îndelungată și frumoasă prietenie de Irina Loghin, cu care a avut, de-a lungul anilor, nenumărate colaborări artistice.

Irina Loghin a împlinit 82 de ani! Mesajul emoționant al lui Fuego: "Te iubesc, mamă!"Irina Loghin a împlinit 82 de ani! Mesajul emoționant al lui Fuego: "Te iubesc, mamă!"

Mesajul lui Fuego pentru Irina Loghin, la 82 de ani

Prietenia dintre Fuego și Irina Loghin datează de mulți ani, cei doi artiști având o legătură de prietenie rară în showbizul românesc. De altfel, piesa lor „Împodobește, mamă, bradul!” a devenit celebră de-a lungul anilor, făcând parte acum din repertoriul de Crăciun.

De altfel, artistul, care a vorbit nu o dată cu multă căldură despre sentimentele care îl leagă de cea pe care o numește mama lui adoptivă, i-a transmis Irinei Loghin un mesaj emoționant azi, când a împlinit 82 de ani.

„Azi este ziua doamnei Irina Loghin, mama mea adoptivă, omul alături de care am văzut mai bine de jumătate de planetă, am făcut două albume de succes, am câștigat un disc de platină și unul de aur pentru vânzări, multe premii, devenind o familie adevărată peste ani.

Îi doresc, după cum este firesc, ani mulți și liniștiți, putere și frumusețe a sufletului. Doamna Irina este altruistă, este darnică, sensibilă și mare iubitoare de simplitate. Niciodată nu a epatat”, a scris Fuego.

Citește și: Îl mai ții minte pe Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, din lume? Cum arată cei trei copii ai lui

Citește și: De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele: „Îmi era frică, am avut anxietăți urâte”

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: „Îl distrug în presă până la ultima suflare”

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: „Am făcut terapie câțiva ani”/ EXCLUSIV

Fuego: „Ea este energia grupului, bucuria noastră”

Artistul i-a mulțumit în continuare pentru toate învățăturile primite, pentru energia cu care îi încarcă pe toți cei din hurul ei, dar și pentru faptul că au realizat împreună un duet de mare succes.

„De la ea am învățat că e important să-i asculți pe cei care te iubesc, să le fii aproape și să încerci să lași acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie și tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci. 

La drum, ea este energia grupului, bucuria noastră. De fapt, mă și uimește cum reușește să fie atât de tonică. Nu mai spun de forma în care este, făcând zilnic sport, având grijă cu sănătatea și cu felul în care arată.

Probabil că folclorul nostru n-ar fi fost la fel fără glasul său, care-a reușit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată țara. Eu nu pot decât să-i mulțumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes. Te iubesc, mamă Irina!', a scris Fuego pe pagina sa de Facebook, în ziua în care Irina Loghin a împlinit 82 de ani.

Răspunsul doamnei Irina Loghin nu a întârziat: „Mulțumesc Paul, fiul meu adoptiv!'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter