Irina Rimes și-a enervat vecinii. A fost reclamată pentru gălăgia din apartament. „Ne plictisim în izolare”

Publicat pe

Irina Rimes a reușit să își enerveze vecinii, din cauza gălăgiei care se auzea din apartamentul artistei. Vecina vedetei a publicat un mesaj pe grupul de Facebook al complexului rezidențial din Pipera, unde se plânge că este deranjată.

Irina Rimes și-a enervat vecinii. A fost reclamată pentru gălăgia din apartament. „Ne plictisim în izolare'Irina Rimes și-a enervat vecinii. A fost reclamată pentru gălăgia din apartament. „Ne plictisim în izolare'

Click.ro a intrat în posesia unor mesaje pe care Irina Rimes le-a purtat cu o vecină de bloc care a fost deranjată de gălăgia care venea din apartamentul artistei.  Aceasta a explicat cât de greu le este copiilor să adoarmă din cauza muzicii date la volum maxim care se auzea din apartamentul Irinei Rimes. 

Irina Rimes și-a cerut  scuze pentru gălăgia pe care a făcut-o, explicând cât de greu i se pare să stea numai în casă și a încercat să se distreze alături de prietenii ei. „Sigur, ne scuzați. Ne plictisim izolare, e sâmbătă seara', a fost mesajul Irinei Rimes.

Prietenele Irinei, Raluka și Ana Baniciu locuiesc în același complex, iar zilele trecute au publicat mai multe clipuri pe rețelele de socializare, unde au cântat și au ascultat muzică. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter