Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor: "I-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă"

Publicat pe

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011. La 11 ani de la divorț, fostul milionar a declarat că regretă despărțirea de mama fiicei sale. Columbeanu a recunoscut că încă și-ar dori să fie împreună cu ea. După divorțul de fostul afacerist, Monica s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2006, Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit, iar cinci ani mai târziu au divorțat. Cei doi au împreună un copil, pe Irina, care în prezent locuiește cu mama sa în SUA. Monica Gabor s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, iar Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de patru ani.

Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor: "I-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă"Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor: "I-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă"

După patru ani în care nu și-a mai văzut fiica, Irinel Columbeanu își va petrecere sărbătorile de iarnă în SUA, alături de Monica și Irina. Fostul milionar își dorește să lanseze și cea de-a patra carte, dar speră ca aceasta să fie scrisă să Irina.

Citește și: Fiica Monicăi Gabor este întreținută de Mr. Pink în SUA. Irinel Columbeanu:”Vorbim de 300.000 de euro anual”

Citește și:Ce se întâmplă cu relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Irinel Columbeanu, anunț neașteptat:„I-am propus să…'

Citește și: Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după moartea rapperului Nosfe:”Mi s-au terminat cuvintele…”

Citește și:Rapperul Nosfe, de la Șatra Benz, a murit.Artistul avea 37 de ani

Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat după cinci ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică, pe Irina. După divorțul de fostul afacerist, Monica s-a mutat în SUA, unde trăiește o poveste de iubire alături de Mr. Pink. Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, în urmă cu patru ani, iar de atunci nu și-a mai văzut tatăl.

Irinel Columbeanu susține că Monica a fos cea mai bună alegere pentru el, atunci când s-a căsătorit cu ea. Mai mult, fostul afacerist susține că dacă ar da timpul înapoi, tot cu aceasta ar fi. „Și pe mine mă iubește Cel de Sus. Da, alături nici n-a încetat să fie, ci doar împreună', a spus Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.
Fostul milionar regretă faptul că s-a despărțit de Monica Gabor. „Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad, din păcate, mulți bărbați', a declarat omul de afaceri pentru sursa mai sus menționată.

Irinel Columbeanu își va petrecere sărbătorile de iarnă în SUA

După patru ani, Irinel Columbeanu își va revedea fiica. Irina a plecat în SUA, în urmă cu patru ani, iar de atunci nu s-a mai întors în România. Adolescenta locuiește împreună cu mama sa și iubitul acesteia, Mr. Pink. Fostul milionar așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe fiica de 14 ani. Irina a moștenit frumusețea mamei sale și seamănă leit cu ea.

Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați', a mai spus Irinel.

Irinel își dorește să lanseze cea de-a patra carte

Fostul milionar a lansat trei cărți, în care a vorbit despre viața profesională și cea personală. Acesta își dorește să lanseze cea de-a patra carte, dar vrea să fie scrisă de fiica lui. Mai mult, el se gândește să traducă cartea și în limba chineză.

Volumul 4 nu a fost încă scris și deci nici publicat. Eu am provocat-o pe Irina să încerce să îl scrie și astfel să își exprime punctul ei de vedere asupra evenimentelor parcurse în viață, pe care să îl împărtășească, după traducere (am găsit și un traducător autorizat) eventualilor ei, implicit, și potențial numeroși cititori în limba chineză simplificată. La ora actuală sentimentul meu este că programul de studiu intens la liceul din Malibu pe care îl urmează nu îi va permite să dea curs provocării mele și nu vreau să o tulbur cu întrebări succesive pe acest subiect, ba chiar îi înțeleg ezitarea de a se angaja într-un proiect ireversibil atât de serios și de asemenea dimensiuni', a mai spus fostul milionar.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter