Irinel Columbeanu, reguli stricte pentru iubita tinerică. Ce interdicții a primit Oana

Publicat pe

De câteva luni bune, Irinel Columbeanu trăiește o poveste de dragoste alături de Oana, o femeie cu 40 de ani mai tânără decât el, însă vârsta nu a fost un impediment pentru cei doi. Fostul soț a stabilit câteva reguli stricte pentru noua iubită, iar aceasta trebuie să le urmeze cu sfințenie.

Oana a primit interdicții de la omul lângă care se simte cea mai fericită. Pentru că a trecut deja printr-o experiență mai puțin plăcută după relația cu Monica Gabor, acum Irinel Columbeanu ia toate măsurile de precauție. Afaceristul i-a acordat multă libertate fostei sale soții, iar acest lucru nu se va mai întâmpla cu actuala iubită.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Oana Cojocaru nu are voie să dea declarații despre Irinel Columbeanu sau despre relația lor decât cu acordul lui. O altă regulă pe care afaceristul i-a impus-o iubitei sale este să apară cât mai rar singură în public, despre urmare, Oana s-a conformat și a mai rărit prezentările de modă pe care le avea.

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Oana

Afaceristul a povestit într-o emisiune TV cum s-a cunoscut cu iubita lui Oana. Cei doi s-au întâlnit la o prezentare de modă, iar Irinel Columbeanu a fost atras imediat de tânără. Oana a reușit să-i atragă atenția din prima clipă fostului soț al Monicăi Gabor.

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.


După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. 

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  

Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția', a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune TV.

Citește și: Irinel Columbeanu şi-a schimbat look-ul de dragul iubitei. Oana îl însoţeşte la toate evenimentele

Citește și: Cine este noua iubită a lui Irinel Columbeanu. Între cei doi este o diferență de 40 de ani

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter