Irinel Columbeanu și-a uitat tatăl, care i-a lăsat o avere impresionantă. Cum arată mormântul părinților lui

Publicat pe

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă dificilă. Pe lângă faptul că o duce extrem de rău din punct de vedere financiar, el nu și-a văzut copilul, pe Irinuca, de doi ani. În plus, problemele afaceristului par din ce în ce mai mari, după ce și-a pierdut vila de la Izvoranu și bolidul de sute de mii de euro. Acum, el locuiește într-un apartament în zona Colentina și conduce o mașină modestă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mare parte din averea pe care a avut-o, era moștenită de la tatăl său, de la moartea acestuia. Din cauza problemelor, Irinel Columbeanu nici nu s-a mai interesat de mormântul tatălui său. Locul unde sunt îngropați părinții săi, Ion și Georgeta Columbeanu, arată acum deplorabil, iar de plata impozitului pentru locul de veci nu s-a mai ocupat.

În 2016, Irinel Columbeanu își conducea tatăl pe ultimul drum, asta după ce în 2008 își pierduse mama. Acum, omul de afaceri a uitat complet de locul de veci al părinților săi, fără să se mai pună problema de pomeni sau alte tradiții.

Mormintele celor doi soți, Ion și Georgeta Columbeanu, se găsesc la Cimitirul Ghencea Militar. După ce tatăl său i-a lăsat moștenire un adevărat imperiu financiar, mormântul acestuia a fost lăsat de izbeliște.

Mormântul lui Ion Columbeanu, neglijat de ani de zile

Acum, mormântul lui Ion Columbeanu arată extrem de neîngrijit. Plin de frunze uscate, neîngrijit și murdar. 'N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva', a spus un lucrător al cimitirului, potrivit Impact.ro. 

Irinel Columbeanu și-a uitat tatăl, care i-a lăsat o avere impresionantă. Cum arată mormântul părinților luiIrinel Columbeanu și-a uitat tatăl, care i-a lăsat o avere impresionantă. Cum arată mormântul părinților lui

Tatăl lui Irinel Columbeanu era proprietarul unei bune părți din averea fostului milionar, pe care acesta i-o donase cu câțiva ani în urmă, atunci când a început să aiba probleme cu băncile. Astfel, după moartea lui Columbeanu Senior casa de la Izvorani, câteva terenuri din Ciolpani, Ilfov, precum și doua apartamente în Bucuresti s-au întors în proprietatea lui Irinel prin succesiune.

Citește și:

Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi'/ EXCLUSIV

Florin Călinescu a închis restaurantul din București și s-a mutat la țară. Actorul deține o fermă cu zeci de animale

Cristina Joia de la „Visuri la Cheie' a fost externată din spital: „Viața nu se oprește cu un pumn'. Ce decizie s-a luat în cazul agresoarei sale

În 2012, Irinel Columbeanu candida la Primăra Capitalei, iar potrivit declarației de avere de atunci, acesta mai deținea un singur teren de 1144 mp (extravilan), zero imobile, zero mașini, un singur iaht, doua ceasuri de 20.000 euro fiecare și două conturi în banci de 35.000 euro și 25.000 lei. Irinel mai avea de recuperat peste 400.000 de lei imprumtați firmelor sale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter