Ironia sorții! De ce a ales Andreea Bălan tot cezariană la a doua sarcină: ”Ca să nu existe disperarea și panica...”

Publicat pe

După ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană la cea de-a doua sarcină, a revenit în atenția publicului o dispută mai veche legată de naștere naturală versus cezariană. Cu doar câteva zile înainte de ajunge pe masa de operație, artista explica pe blogul său de ce a ales din nou cezariana. În mod paradoxal, a optat pentru metoda respectivă tocmai pentru a evita momente de panică…

Numele Andreei Bălan este pe buzele tuturor în aceste zile, din cauza momentelor dramatice și total neașteptate prin care a trecut în timpul operației de cezariană. Vedeta a ajuns la un pas de moarte, iar vechea discuție despre naștere naturală versus cezariană a revenit în prim plan.

Ironia sorții! Ce putea să declare Andreea despre naștere cu doar câteva zile înainte

În mod ironic și paradoxal, cu doar câteva zile înainte de naștere, Andreea explica detaliat pe vlogul său de ce a ales să nască din nou prin cezariană, așa cum a procedat și la prima sarcină, în urmă cu trei ani.

Andreea Bălan

Andreea Bălan și Ella Maya, adusă pe lume prin cezariană acum trei ani

'Foarte multe mămici m-au întrebat cum voi naște, dacă prin cezariană sau natural. Evident că voi naște tot prin cezariană, fiidncă așa am născut-o pe Ella. Sunt cazuri în care poți să naști natural și după cezariană, dar la 35 de ani eu aleg să nasc tot prin cezariană. Atunci când am născut-o pe Ella m-am documentat foarte bine pro și contra și, la 32 de ani, cât aveam atunci, am ales să nu intru în această loterie a travaliului. Niciodată nu știi cât stai într-un travaliu, ți se poate rupe apa în timpul nopții, să ajungi cu disperare la spital. Am ales să nu existe această disperare și panică înainte, să existe doar durerile de după operația de cezariană. (..) Mi-a plăcut să fiu relaxată, să ajung relaxată la spital, să fie totul în regulă, să nu existe durerile travaliului. M-am simțit foarte bine în sala de naștere, personalul m-a făcut să mă relaxez. În 5 minute a ieșit Ella Maya, operația a fost foarte scurtă, foarte rapidă. Apoi a durat 30 de minute coaserea operației și după o oră m-am dezmeticit în salon. Tot procesul în sine al operației de cezariană mie mi s-a părut OK', povestea Andreea Bălan cu doar câteva zile înainte să ajungă la un pas de moarte în timpul operației de cezariană.

Andreea Bălan, la un pas de moarte

Andreea Bălan a trecut prin momente dramatice la cea de-a doua naștere, fiind la un pas de moarte. Vedeta a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar starea ei de sănătate a fost critică. Artista a adus pe lume luni, 4 martie, o fetiță perfect sănătoasă, dar a suferit complicații în timpul operației de cezariană. Proaspăta mămică a suferit o embolie amniotică, imediat după ce i-a dat viaţa fiicei ei. Mai exact, lichidul anmiotic din uter a ajuns în sânge, provocând stop cardio-respirator.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, primele declarații din spital. Proaspăta mămică mulțumește medicilor că au salvat-o

Misterul din jurul operației Andreei Bălan. Ar putea fi vorba de o culpă medicală?

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter