Îţi aduci aminte de Bebe Cotimanis, fost jurat la "Românii au talent"? A dat cu piciorul unei relaţii de 17 ani

Publicat pe

Bebe Cotimanis, fost membru al juriului de la „Românii au talent, înlocuit de actorul Florin Călinescu (62 de ani) în 2015, a povestit, într-un interviu  că nu i-a părut rău pentru plecarea sa din cadrul emisiunii şi spune că a avut o întâmplare nereuşită.  

În calitate de membru al juriului a fost pus să aleagă între doi concurenţi, iar actorul a decis ca o fetiţă, Nicoleta Iancu, să nu meargă mai departe în show. În acel moment, fetiţa a început să plângă şi i-a spus că nu îl va ierta niciodată, iar acest fapt l-a afectat profund pe actor.

„A avut legătură cu plecarea mea, spune artistul. „Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o păţanie uşor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăşti. Era o fetiţă, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria oraşului a hotărât să-i bage în spate şi o trupă de dansatori, din care doi cam beţi. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg, iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. 

Fetiţa a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopţile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând. A avut legătură cu plecarea mea, am simţit o uşurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenţi a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puştoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală şi m-a aplaudat, a povestit actorul pentru Libertatea.

Bebe Cotimanis, poveste controversată de iubire

Bebe Cotimanis a dat cu piciorul unei relaţii de 17 ani şi s-a aruncat cu capul înainte într-o poveste de iubire cu o coleagă de breaslă. Actorul s-a îndrăgostit nebuneşte de Iulia Dumitru, actriţa cu care joacă în piesa „Old Love” la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti şi a uitat că încă este căsătorit. El a fost fotografiat recent de paparazzi Spynews în tandreţuri cu amanta, cu care s-a giugiulit de mama focului în plină stradă, la Curtea de Argeş.

Foto: PR

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter