Smiley, declaraţii inedite despre sezonul 9 "Românii au talent". Urcă pe scenă oameni care vor cuceri publicul

Publicat pe

Sezonul 9 „Românii au talent” a început pe 8 februarie, la Pro TV. Smiley, unul dintre prezentatorii emisiunii, ne-a dezvăluit în exclusivitate detalii din culisele emisiunii de succes. Şi el aşteaptă cu sufletul la gură noul sezon!

Ne-am întânit cu Smiley la avanpremiera filmului „Oh, Ramona”. Acesta a fost de acord să ne povestească despre noul sezon „Românii au talent”. Mai mult decât atât, el ne-a dezvăluit despre cum face faţă programului aglomerat.

 

„S-ar putea să fie cel mai spectaculos sezon de până acum. Este extraordinar. Eu sunt super entuziasmat de sezonul acesta, trebuie să îl vedeţi pentru că noi deja am văzut ce se întâmplă, dar sincer vă spun că şi eu aştept să văd ce se întâmplă, pentru că sunt multe lucruri pe care nu le-am văzut. Poveştile fiecăruia, feţele juraţilor!

Avem nişte surprize de proporţii anul acesta! (…)

În principiu, eu nu particip la evenimente. Filmările sunt cumva grupate într-o perioadă de timp, până în iulie – august sunt mai lejer, apoi în a doua parte e mai aglomerat. Acum sunt cu scrierile….e acum o perioadă mai lejeră în viaţa mea. Eu am reuşit să menţin un echilibru în activitatea mea. Am timp de orice am nevoie.”, a spus Smiley exclusiv pentru VIVA!.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter