Îți amintești de trupa Cassa Loco? Cum arată și cu ce se ocupă membrii formației, la 20 de ani de la lansare

Publicat pe

Îți amintești de trupa Cassa Loco? În urmă cu aproximativ două decenii, Bogdan Mureșan, Cosmin Tudoran și Leonard Muha făceau senzație cu piesele lor. După ce drumurile lor s-au separat însă, puțini au mai auzit de ei. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum membrii formației, la peste 20 de ani de la lansare! Te așteptai la asta?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cassa Loco a fost una dintre cele mai de succes trupe din România. A rămas în amintirea publicului cu piese celebre, cum ar fi „'Vând fân', 'Eterna și fascinanta Românie', 'Sorel', 'Ai luat țeapă', 'Nu esti tu un pic mai prost?', 'Făt Frumos', 'Cea mai de treabă fată din lume' sau 'Tu și cu prietena ta', scrie impact.ro. Viețile membrilor formației s-au schimbat complet și au acum alte activități.

Tupa Cassa Loco a fost formată din trei nume cunoscute din industria muzicală. Bogdan Mureșan, Cosmin Tudoran și Leonard Muha au atins un succes răsunător în urmă cu aproximativ 20 de ani. La acea vreme, nu exista persoană din țară care să nu fi auzit măcar de o piesă de-a lor. Formația s-a destrămat în 2013, iar de atunci au avut loc schimbări considerabile în viețile artiștilor.

Citește și: Cum se îmbracă Denise Rifai când nu e la emisiune.Așa arată în rochie scurtă și în colanți

Citește și: De ce a dispărut Bianca Pop de la Insula Iubirii din lumea mondenă:„Am realizat cât am greșit'

Citește și: Alex Bodi, întâlnire cu Bianca Drăgușanu, înainte să fie arestat.Ce s-a întâmplat

Citește și: Cum și-a pus Survivor amprenta asupra prezentatorului Daniel Pavel:„Am albit mai mult, transformarea….'/ EXCLUSIV

Îți amintești de trupa Cassa Loco?

Cosmin Tudoran, solistul trupei Cassa Loco, și-a descoperit în timp o nouă pasiune, cea pentru gătit. El a mai apărut pe micile ecrane. În trecut, el a făcut parte din juriul emisiunii MasterChef, show difuzat pe PRO TV.

Pe deasupra, Cosmin Tudor a devenit și expert de vinuri. E foarte încântat de această oportunitate, pentru că astfel a descoperit cât de fascinant este să combini vinul cu mâncarea delicioasă. Când era la MasterChef, artistul spunea că experiența e pentru el ca o „pânză nouă' pentru un cunoscător de vinuri.

„Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă.

Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină', declara Cosmin Tudor MasterChef, conform sursei menționate anterior.

Spre deosebire de foștii lui colegi, Bogdan Mureșan a continuat să activeze în lumea muzicală. „Chelul trupei', așa cum îl alintau ceilalți, deține un studio de înregistrări.

Cum arată și cu ce se ocupă membrii formației

Leonard Muha s-a mutat din România în urmă cu câțiva ani. S-a stabilit în străinătate, în Spania, și lucrează acum ca fotograf. În plus, el are un proiect din care-și câștigă banii. Agenda lui este plină, având de îndeplinit multe sarcini, dar cu toate astea își face timp de gătit și de făcut sport.

„Sunt multe lucruri pe care trebuie să le fac, având în vedere că eu sunt acasă aproape toată ziua. În afară de task-urile legate de muncă, facturi, contracte, postări pe Facebook și Instagram, merg la cumpărături, gătesc, caut să fac cât mai multe fotografii, pe care ulterior să le folosesc pentru site-ul ….

Scriu câte un articol, răspund la mailuri, fac puțin sport și neapărat trebuie să ajung zilnic să văd marea, fie și doar pentru câteva minute. De obicei și înot, deși apa de aici e mai rece decât îmi place. Dar am înotat și în decembrie, când apa avea 16 grade', a spus fostul membru al formației Cassa Loco.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter