Iubita lui Alex Bodi a răbufnit, după ce au apărut fotografiile cu ea de dinainte de operații: „Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc”

Publicat pe

Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi, a venit rapid cu o reacție, după ce în presă au apărut imagini cu ea dinainte de operațiile estetice pe care le-a făcut. Daria nu se rușinează cu aspectul ei din anii adolescenței, ba chiar este mândră și declară că își amintește cu drag acea perioadă. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Noua iubită a lui Bodi are numeroase intervenții estetice, motiv pentru care nu mai seamănă deloc cu tânăra de acum câțiva ani. Ca și în cazul Biancăi Drăgușanu, Daria s-a transformat complet. 

„Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce se scrie despre mine în rețea chiar, într-adevăr, nu mă afectează deloc. Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc și mă stimez ca personalitate. Mai ales copilăria mea, care a fost cea mai fericită perioadă din viață. Am studiat la o școală privată modernă, am făcut colegiul și universitatea privată de rang internațional din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunoștințe în toate domeniile ci și prieteni buni și adevărați, cu care mă mândresc nespus de mult' 

Daria mai spune că prietenii ei se bucură pentru ea și o susțin în toate. Spune că își aduce aminte de copilărie cu drag, în niciun caz cu jenă sau rușine. 

„Toți prietenii mei adevărați se bucură pentru mine și mă susțin în toate. Dacă credeți că mă puteți jigni cu fotografiile mele din copilărie, vă înșelați amarnic. De copilărie îmi aduc aminte doar cu zâmbetul pe buze și cu capul ridicat. Mereu m-am stimat și m-am iubit, o fac acum și o voi face mereu. Niciun hater nu mă va face să disper. Dimpotrivă. Cu cât mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atât mai mult eu vreau să fac și să obțin în viață. Doar datorită invidioșilor am obținut tot ce am în momentul de față', a scris Daria Radionova pe Instagram.

Mai îndrăgostită ca niciodată

Relația Dariei cu Alex Bodi evoluează rapid, iar dovadă stă răspunsul la întrebarea unui fan, care a fost curios să știe cum merge relația la distanță cu afaceristul. 

Iubita lui Alex Bodi a răbufnit, după ce au apărut fotografiile cu ea de dinainte de operații: „Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc'Iubita lui Alex Bodi a răbufnit, după ce au apărut fotografiile cu ea de dinainte de operații: „Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc'

Drept răspuns, Daria a postat un InstaStory în care apare cu un buchet imens de trandafiri în brațe  și unde a scris: „N-a fost ușor, număr secundele'. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter