O mai ții minte pe Cati, de la Insula Iubirii? Fosta iubită a lui Răzvan e complet transformată și a bifat schimbări și în viața personală

Publicat pe

Cătălina Dimache și Răzvan Manea au venit la Insula Iubirii sezon 5 ca un cuplu. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele sociale și au rămas împreună, asta deși Cati a fost căsătorită și are un copil cu fostul soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI! 

Răzvan i-a fost infidel Cătălinei încă de la începutul relației, însă tânăra a spus că îi accepte aceste mici „escapade'. 

La Insula Iubirii, amândoi au căzut în ispită și au ajuns să se despartă. Ea a mărturisit atunci că nu mai poate accepta testele şi comportamentul lui Răzvan, iar el a spus că nu poate să treacă cu vederea faptul că iubita lui s-ar fi îndrăgostit de ispita George. 

Răzvan și Cati de la Insula iubirii au rămas împreună, după terminarea emisiunii. Totul a ieșit la iveală

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani!

Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și respect atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte! Îți mulțumesc pentru lecția învățată! O lecție de viață foarte bună. Învățați și voi ceva din greșelile altora', a scris Răzvan în mediul online. 

Cati a fost abuzată fizic și verbal de Răzvan, iar cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, după emisiune. 

Bruneta și-a schimbat înfățișarea, însă a fost singurul lucru care s-a schimbat în viața ei, căci în dragoste a rămas la fel de ghinionistă. 

O mai ții minte pe Cati, de la Insula Iubirii? Fosta iubită a lui Răzvan e complet transformată și a bifat schimbări și în viața personalăO mai ții minte pe Cati, de la Insula Iubirii? Fosta iubită a lui Răzvan e complet transformată și a bifat schimbări și în viața personală

Cati de la Insula Iubirii nu și-a mai găsit sufletul pereche, așa că s-a concentrat pe fiului ei și pe educația acestuia. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter