Răzvan și Cati de la Insula iubirii au rămas împreună, după terminarea emisiunii. Totul a ieșit la iveală

Publicat pe

Au plecat separați din Thailanda, însă în România pare că s-au împăcat, chiar dacă concurenta a căzut în ispită. Răzvan și Cati de la Insula iubirii au rămas împreună, după terminarea emisiunii, iar imagini cu cei doi au ieșit la iveală.

Chiar dacă Răzvan și Cati au tare și răspicat la ultimul bonfire că între ei totul s-a terminat, ei bine, cei doi au rămas împreună. Se pare că Răzvan a reușit să o ierte pe Cati, după ce aceasta s-a îndrăgostit de George și au existat apropieri intime între cei doi.

Cea care i-a dat de gol pe cei doi a fost chiar Marinela, concurentă și ea la Insula iubirii. Aceștia s-au întâlnit în București la câteva luni după terminarea emisiunii. Marinela a postat o poză cu ei pe una dintre rețelele de socializare.

Răzvan și Cati de la Insula iubirii au rămas împreună

Răzvan și Cati de la Insula iubirii au rămas împreună

Andreea și Gabi de la Insula iubirii s-au împăcat

Se pare că încă un cuplu de la Insula iubirii a rămas, după terminarea emisiunii. Andreea și Gabi s-au împăcat, chiar dacă au plecat separați din Thailanda. După nici 48 de ore, cei doi s-au despărțit, însă când au ajuns în România s-au împăcat. „Suntem împreună. Ne-am găsit doi nebuni și ne-am luat, vorba aia'a spus Gabi.

Citește și: Primele imagini cu Ionuţ ispită la Insula Iubirii. A părăsit-o pe Mirela pentru celebritate

Gabi și Andreea de la Insula iubirii

Gabi și Andreea de la Insula iubirii

Răzvan e furios pe producătorii de la Insula iubirii

Insula iubirii se află la ultimele episoade, iar concurenții sunt revoltați de ceea ce s-a întâmplat în Thailanda. Răzvan a povestit ce se va întâmpla în episodul următor și de ce a ales să plece.

'Oameni buni… Las si eu asta aici de luni … dar vom vedea duminica. Plecarea lui Razvan' cel mai probabil se va interpreta de catre emisiune ca am fugit si a fost un las neavand curaj sa il confrunt pe Radu', dar va spun eu acum de ce am plecat. M-a intrebat Radu' de cand nu am mai facut sex cu Cati. Mi s-a parut o intrebare foarte deplasata si m-am ridicat respectuos fara a jignii sau a deranja pe cineva plecand acasa! O zi buna! Am lasat asta aici ca in proportie de 80% vor iar sa ma denigreze !! O zi buna!', este mesajul lui Răzvan de la Insula iubirii.

Citește și: Hannelore de la Insula Iubirii a răbufnit. Concurenta atacă producătorii emisiunii: 'A fost tendenţios montată'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter