Loredana și Mihaela Rădulescu au dat nas în nas în aeroport. Fotografia celor două a declanșat un val de reacții

Publicat pe

Sosită în România pentru câteva zile, Mihaela Rădulescu nu doar că a făcut senzație în emisiunea matinală a fostului iubit, Dani Oțil, dar a avut parte de o întâlnire-surpriză și în aeroport. Aceasta a dat nas în nas cu Loredana, imortalizând momentul. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară…

Zilele trecute,  Loredana (48) a zburat spre Chișinău, unde a susținut un concert de zile mari la Palatul Național. Ajunsă la aeroport, însă, a avut parte de o surpriză de zile mari, dând nas în nas cu Mihaela Rădulescu (49), sosită pentru câteva zile în România.

Loredana, Mihaela Rădulescu operații estetice

Cele două dive nu doar că au o legătură specială, dar mai au în comun un lucru: ambele sunt moldovence.   'I just love her', aceasta a fost postarea Mihaelei, în timp ce Loredana a consemnat: 'Păzea, două moldovence în za house'.

Loredana operații estetice

Fotografia postată de Loredana, care a generat un val de reacții legat de intervențiile pe care artista le-ar fi făcut

Mihaela Rădulescu și Loredana, atacate în social media

Dacă ar fi să ne luăm după comentariile de tot felul ale internauților, cele două vedete mai au un comun un lucru, și anume intervențiile la nivelul feței. În timp ce reacțiile unora au fost negative, aceștia făcând referire la operații estetice, alții le-au luat apărarea Mihaelei și Loredanei. 'Pentru doamnele care comentează de operații și botox!! Foarte bine ați făcut și vă felicit pentru asta! Dar nimeni nu spune cum vă întrețineți corpul…cât efort și perseverență și cât regim', a comentat una din fanele vedetelor, în timp ce o alta a scris 'două dintre cele mai puternice femei, o dovadă că frumusețea nu îmbătrânește niciodată'.

Foto: Instagram

Vezi aici ce a spus chirurgul plastician Adina Alberts despre intervențiile la care a apelat Loredana.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter